Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρκό και Αστέρα Βάρης

Ισόπαλο 2-2, έληξε το ντέρμπι των δύο ομάδων της Ανατολικής Αττικής, Μαρκό και Αστέρα Βάρης για τη 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και τον 3ο όμιλο.

Μετά την ισοπαλία, ο Αστέρα Βάρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς, ενώ η Μαρκό ανέβηκε στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς. Παρά το τσουχτερό κρύο, οι κερκίδες του σταδίου Μαρκοπούλου γέμισαν απο φιλάθλους και των δύο ομάδων! Παρών στο γήπεδο, ήταν και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κ. Δημήτρης Γιαρένης.

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες απο τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εορτών, παρ’ όλα αυτά οι παίκτες δείξανε διάθεση και παίξανε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο κάνοντας τους φιλάθλους να τους χειροκροτήσουν αρκετές φορές.

Την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης την έχασε ο Πίκουλας στο 3ο λεπτό όταν μπήκε στη περιοχή απο δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμε αντέδρασαν και στο 6ο λεπτό, ο Βασιλειάδης συνδυάστηκε υπέροχα με τον Ντούλια και ο πρώτος με υποδειγματικό πλασέ μέσα απο τη περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 12ο λεπτό ο Ντούλιας έβγαλε νέα ασιστ στον Ψυχογιό που βρέθηκε τετ α τετ με τον Βουτσελα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με δυνατό σουτ του Σάμιου στο 24′ λεπτό.
Οι πράσινοι πέρασαν μπροστά με 2-1 με το τέρμα του Λαζαρίδη στο 44ο λεπτό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας με σουτ αρκετές φορες την εστία του Βουτσελα. Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν έχασαν οι παίκτες του Καβάση, όταν στο 55ο λεπτό ο Ντούνης έβγαλε σέντρα, ο Νικολακόπουλος έπιασε τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, χάθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Ντούλιας σούταρε απο πλεονεκτική θέση αλλα ο Βουτσέλας έδιωξε με τα πόδια, στην επανάληψη ο Δημητρόπουλος σούταρε απο τα 40 μέτρα (!) αλλά και πάλι ο Βουτσελας κράτησε την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε το πολυπόθητο τέρμα για τους φιλοξενούμενους με το Ντούνη να σεντράρει και τον Ντούλια να πιάνει τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή και να κάνει το 2-2.
Δύο λεπτά αργότερα, σε αντεπίθεση των παικτών της Βάρης, λίγο έλειψε να γίνει το 2-3, αλλά το σουτ του Ψυχογιού απέκρουσε ο Βουτσελας και στην επανάληψη ο Ντούνης δεν κατάφερε να σκοράρει απο πλάγια θέση.

Θετικό το ντεμπούτο των Ψυχογιού και Νταγκουνάκη.

Μαρκό (Μπαδήμας Νίκος): Βουτσελας, Φρερης, Μωραιτακης, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης, Σάμιος, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης

Κυριτσας, Αθανασίου, Κιούσης, Ευθυμίου, Γκινι, Ριτσοτακής, Σταματης, Χριστόπουλος, Πιετρης

Αστέρας Βάρης (Καβάσης Γιώργος): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μπελαβράκης, Kalela, Νικολακόπουλος, Barra, Ντούνης, Χριστίνης (74′ Νταγκουνάκης), Ψυχογιός, Ντούλιας (80′ Μαγγανάς), Βασιλειάδης

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ