Πίκουλας στο vivasports: Να φέρουμε στο Μαρκόπουλο το Κύπελλο -Του χρόνου, μόνο πρωτάθλημα!

Ο πρόεδρος της Μαρκό κ. Αντώνης Πίκουλας , εν’ όψη του 20ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ΓΣ ΜΑΡΚΟ – ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Βάρης, τόνισε στη κάμερα του vivasports.gr

Συνήθως ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι οι τελικοί κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες, οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και οι δύο.
Υπολογίζουμε και σεβόμαστε πάρα πολύ τον Σαρωνικό. Πιστεύω, ό,τι θα κριθεί στον χώρο του κέντρου και ποιος θα κυριαρχήσει στον άξονα, ώστε να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσει ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Εκεί είναι το μεγάλο μας “όπλο” το ισχυρό μας κέντρο, με παίκτες με εμπειρία, ποιότητα και παίκτες που σκοράρουν.
Απο εκεί και πέρα ρόλο παίζουν οι άμυνες και τα στόπερ των δύο ομάδων.
Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται απο στατικές φάσεις, απο μακρινές μπαλιές και εκείνος που θα κρατήσει στον τομέα του ψηλού παιχνιδιού θα είναι ο νικητής έστω και στις λεπτομέρειες.

Στον κόσμο της Μαρκό να πω ό,τι θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του, να φέρουμε στο Μαρκόπουλο το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ που δεν το έχουμε φέρει ποτέ , είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας και για την ιστορία του συλλόγου.

Αυτό το Κύπελλο να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή, ένα νέο κύκλο και ξεκίνημα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη, απο κάθε άποψη ώστε του χρόνου , με εφαλτήριο αυτό, να προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε στην επαγγελματική κατηγορία.

Είναι ξεκάθαρο απο σήμερα, μόνο το πρωτάθλημα υπάρχει του χρόνου για τη Μαρκό, θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο και όσο καλύτερα μπορούμε καθαρά επαγγελματικά.

 

Α

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ