Τσιγκούλης: «Ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω στη ΜΑΡΚΟ»!

Ο Πέτρος Τσιγκούλης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος με την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με τη ΜΑΡΚΟ και πλέον απο άλλη αφετηρία και με μία σταθερή διοίκηση, όπως αυτή του κ. Παναγάκου, ετοιμάζεται να χτίσει και πάλι μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και γιατί όχι να κάνει το βήμα παραπάνω στη Γ’ Εθνική.

Δείτε τι δήλωσε στη κάμερα του vivasports.gr και τον Γιώργο Τσιφλίκα :

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρκό:

Ήταν μια επιθυμία και απο τις δύο πλευρές, και εγώ ήθελα να συνεχίσω και η ομάδα ήθελε να παραμείνω στη θέση του προπονητή.
Είναι πολύ καλό το συναίσθημα να οδηγήσω τη Μαρκό στη παραπάνω κατηγορία, πάντοτε στην αρχή έχουμε όνειρα, όλες οι ομάδες… Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να είναι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με Υγεία.

Η Γ’ Εθνική είναι μία δύσκολη κατηγορία, αλλά έχουμε τα φόντα να πάμε καλά, να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και να προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους μας και να δείξουμε ό,τι η άνοδος δεν είναι το τελείωμα αυτής της πορείας, αλλά είναι η αρχή για να κυνηγήσουμε και άλλες διακρίσεις για την ομάδα μας και για τον κόσμο του Μαρκόπουλου.

Για τον στόχο της ΜΑΡΚΟ στη Γ’ Εθνική:
Ο στόχος είναι σταθούμε καλά στη κατηγορία, να δείξουμε ότι δεν θα κινδυνέψουμε να τη χάσουμε, και σιγά σιγά να χτίσουμε μια ομάδα που θα μπορεία να κοιτάξει παραπάνω, αν όχι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα απο την αρχή, να ξέρουμε τι μας λείπει ώστε να το προσθέσουμε και με μεθοδικά βήματα το υλοποιήσουμε… Γιατί όχι να καταφέρουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΜΑΡΚΟ να πάει σε παραπάνω κατηγορία που δεν σας κρύβω ό,τι είναι και η δική μου επιθυμία να πετύχουμε κάποια στιγμή.

Για τη διοίκηση της ΜΑΡΚΟ και την οικογένεια Παναγάκου:

Θεωρώ ό,τι είναι τύχη να έχεις πρόεδρο τον Δημήτρη Παναγάκο, ένας εξαιρετικός άνθρωπος πάνω απο όλα, ό,τι του ζητάμε το υλοποιεί . Αξίζουν τα καλύτερα γι’ αυτόν και για όλο το συμβούλιο της ομάδας που τον πλαισιώνει.

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν κοντά στο ποδόσφαιρο γιατί έχουν μόνο να προσφέρουν και καλό είναι να τους κρατάμε για τους βοηθάμε όσο μπορούμε στην προσπάθεια που κάνουν και εμείς απο τη μεριά μας αλλά και ο κόσμος του Μαρκόπουλου πρέπει να στηρίξει αυτη τη προσπάθεια.

Για το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφικές κινήσεις:

Μέχρι στιγμής έχουμε κρατήσει τους παίκτες που θέλαμε απο τη περσινή σεζόν, αν όχι όλους τους περισσότερους. Θα είμαστε εδω και θα δούμε τι άλλες… πινελιές θα χρειαστεί η ομαδα για να πάρουμε ό,τι χρειάζεται και να πάμε καλά στη σεζόν.

Για το ενδεχόμενο καθυστέρησης της έναρξης της σεζόν:

Μας απασχολεί και είναι θέμα όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ