Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Αχαρναϊκός

Τρείς πραγματικά ξεχωριστές επισκέψεις πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκου Άρης Ηλιάδης με αντιπροσωπεία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας , εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.
 
Οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣΑΝΑ και οι πρωτοπόρες στο πρωτάθλημα γυναικών , προσέφεραν δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων στην Πεντέλη , στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες “ΑΡΩΓΗ” του Δήμου Αχαρνών και στο 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο Αχαρνων .
 
Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας , την υποδέχθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά τα Διοικητικά συμβούλια του νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και του ιδρύματος Αρωγή αλλά και η δνση του ειδικού δημοτικού σχολείου παρουσία του προέδρου Κων.νο Καλτσουδη.
 
Στην τελευταία χρονικά επίσκεψη , στο ειδικό δημοτικό σχολείο , ο Πρόεδρος μας Άρης Ηλιάδης επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στους παρευρισκόμενους και όλα τα παιδιά όταν ζήτησε από τον αρχηγό της ομάδας μας Αλέξανδρο Νατσιόπουλο να κάτσει στο πιάνο και όλη η αποστολη να τραγουδήσει τα κάλαντα !
 
Μετά τις εγκάρδιες ευχές και αγκαλιές με τα παιδιά , ο Πρόεδρος μας ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα χρόνια και δήλωσε παρών σε οτιδήποτε χρειαστούν μέχρι τότε
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ