«Έπιασε» κορυφή ο Αστέρας Βάρης!

Εξαιρετική κρίνεται η εκκίνηση του Αστέρα Βάρης στη νέα σεζόν και βαθμολογικά, με τους «κυανόλευκους» να έχουν εφτά βαθμούς με 2 νίκες και μία ισοπαλία.

Αυτη τη φορά «θύμα» του ήταν ο ΑΟ Κερατέας τον οποίο και νίκησε με 1-0 στην Κερατέα, μία έδρα απο την οποία δύσκολα θα περάσουν πολλές ομάδες.

Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του… δυνατά μαρκαρίσματα, νεύρα, ένταση, κόκκινη κάρτα αλλά και ωραίο ποδόσφαιρο! Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές, Δημητρόπουλο και Καβάση, γιατί δεν προσπάθησαν να “κλείσουν” τις ομάδες τους, αλλά να παίξουν μπάλα…

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως με τους Γκορόγια και Χρ. Μαγγανά να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι περισσότερο με οργανωμένο ποδόσφαιρο και απο στημένες φάσεις.

Τη πρώτη πολύ μεγάλη φάση δημιούργησε ο Αστέρας Βάρης, με τον αρχηγό του, Μάγγο που σούταρε απο τα 40 μέτρα επιχειρώντας να “κρεμάσει” τον Καλογερόπουλο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά, ο Ερρίκος εκτέλεσε το κόρνερ απο αριστερά ο Μάγγος έπιασε τη κεφαλιά, αλλά ο Καλογερόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στο 43ο λεπτό, ο Χριστίνης έδωσε τη λύση στην ομάδα του, που με ένα ωραίο σουτ απο τα 30 μέτρα έκανε το 0-1 .

Μετά την επίτευξη του γκολ επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί απευθείας με κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Χαμηλός.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έχασαν ευκαιρίες με τους Γκορόγια και Πασκαλ. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής του Χρ. Μαγγανά με δεύτερη κίτρινη και, έτσι, αγωνίστηκαν στο τελευταίο διάστημα του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Διαιτητής: Φωστέρης

Βοηθοί: Κάλλης – Αλεξοπούλου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντοβίνος, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Πασκάλ, Ντόβας (72′ Κρητικός), Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Αγγελίδης (67′ Μεϊμάρογλου), Κοφσανίδης, Ντιαγνέ, Μάγγος, Ερρίκος (82′ Γκέργκη), Χριστίνης, Καλλιμάνης (90′ Σακελλαρίου), Μπάκας, Μπελαβράκης (82′ Ντούλιας

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ