ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-1

Η ανάρτηση του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ

Μετά από δύο ατυχή αποτελέσματα στον β γύρο, η ομάδα μας επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα πετυχαίνοντας εμφατική νίκη απέναντι στον Άρη Βούλας με τελικό σκορ 3-1.

Ο ΑΟ Ατλαντίς στο Α΄μέρος ήταν χάρμα οφθαλμών και είχε το Βασίλη Σιούτη σε μαγική μέρα καθώς πέτυχε 2 γκολ πριν το ημίωρο ενώ είχε και είχε και 2 απίστευτα τετ-α-τετ.

Ο Άρης Βούλας κατόρθωσε να μειώσει προσωρινά σε 2-1 με καταφανέστατο πέναλτι που εκμεταλλεύτηκε ο Τσαγκάρης, αλλά με το τέρμα του επίσης φορμαρισμένου Μπουρμπούλη η ομάδα μας μπήκε στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας. Η Ατλαντίδα είχε αναγκαστική αλλαγή του Φλούδα στο 40 και στη θέση του πέρασε ο Παπαδιονυσίου.

Στο β μέρος η ομάδα μας με κόντρα τον αέρα διαχειρίστηκε πολύ καλά το αποτέλεσμα, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να φανεί απειλητικός παρά μόνο σε μία φάση με τον Γιάννη το πλασέ του οποίου έδιωξε εκπληκτικά ο Μεσολόγγης. Στην αντεπίθεση η ομάδα μας θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αλλά σε 3 περιπτώσεις ο Γκόλφης αντέδρασε άμεσα.

Η ομάδα με συμπαγή αμυντική γραμμή και με κυματοθραύστες στο χώρο του κέντρου τον Καρακώστα Γιώργο και τον Αναστασίου κράτησε την πολύτιμη νίκη. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Καρακώστα Θάνο που κάνει την καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα της ομάδας μας, αλλά και τον Αντώνη Αδαμίδη που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους αντίπαλους έμπειρους αμυντικούς.

Όσον αφορά την ένταση και το μικροεπεισόδιο που συνέβη στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων, η κατάσταση εκτονώθηκε άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η ομάδα μας στέκεται μόνο στο αγωνιστικό σκέλος και όχι σε ατυχείς συμπεριφορές στιγμιαίας έντασης, σέβεται και τιμά την ομάδα του Άρη Βούλας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της Στέλιο Τσαλδάρη και τους εύχεται καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.


Η ανάρτηση του ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

Στο γήπεδο του Γέρακα με πολύ αέρα και κρύο διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Ατλαντίς και του Άρη Βούλας.

Η Ατλαντίδα αιφνιδίασε τον Άρη και μετά απο λάθη στην άμυνα έκανε το 2-0 μόλις στο 20΄. Στο 28΄με πέναλτι μείωσε σε 2-1 ο Τσαγκάρης, που κέρδισε ο ίδιος. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η Ατλαντίδα έκανε το 3-1.

Άργησε να αρχίσει το Β΄ ημίχρονο λόγω ενός επεισοδίου μεταξύ των δύο προπονητών που έγινε στην ανάπαυλα έξω απο τα αποδυτήρια με τον διαιτητή Κατσίνη να αποβάλει τον δικό μας προπονητή και το Β΄ ημίχρονο ξανάρχισε μετά απο καθυστέρηση 15΄, με τον Ε. Παπαδόπουλο να κοουτσάρει την ομάδα.

Δεν έφτανε η αποβολή του προπονητή Παπακωστούλη , στο 56 απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γούμενος με αποτέλεσμα ο Άρης τα τελευταία 35΄να αγωνίζεται με 10 παίκτες.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ