ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0: Το ντέρμπι βάφτηκε… κιτρινόμαυρο!

Επιστροφή στις νίκες για τον Αρη Βουλας και μάλιστα σε ντέρμπι με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Δείτε την ανάρτηση του Άρη Βούλας στη σελίδα του στο facebook

Ο Αχαρναϊκός, απο τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, που μάλιστα ενισχύθηκε με 3 νέες μεταγραφές όπου έπαιξαν και οι τρεις, αλλά και ο Αρης έπαιξε με τις 3 νέες του μεταγραφές που έδωσαν νεα πνοή και αέρα στην ομάδα. Συγκεντρωμένοι στο πλάνο του Τάσου Τασιοπουλου οι παίκτες του Αρη κατόρθωσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και να πετάξουν απο πάνω τους τη «γκίνια» που τους κυνηγάει φέτος.

Αν και έχασε πέναλτι (δοκάρι) για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ, όλα κύλησαν καλά για τον Αρη χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα με μόνο μελανό σημείο ο τραυματισμός του σκόρερ μας Γιάννη Γκαβασιαδη προς το τέλος του αγώνα. Αύριο οι εξετάσεις θα δείξουν ποσο σοβαρός είναι…

Ελπίζοντας ότι αυτή η νίκη δεν θα είναι ένα απλό πυροτέχνημα, αλλά μια νέα αρχή, αφού ακόμα έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο. Τα 3V (Vamos Voula Victoria) είναι ακόμα εδώ και φωνάζουν δυνατά είμαστε ακόμα «ζωντανοί».

Οι δυο ενδεκάδες:
ΑΡΗΣ: Γκόλφης, Γκούρα, Κωστόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο, Πατερίτσας, Χατζής (88′ Γιαννόπουλος), Φουκαράς (83′ Αφράτης), Γκαβασιάδης (88′ Μιραφιόρι), Ιατρού, Κριλής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Φλώρος, Αμπάρα (58′ Μανωλιάς), Μάναλης, Βασιλείου, Αγοραστός (74′ Σπυριδης), Παπαδόπουλος, Ταμπάκης, Καρμοίρης, Λύγκος, Αντωνόπουλος (24′ Στραβομύτης), Βλαχίδης.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν πάλι σε τρεις μέρες την Τετάρτη για το κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ. Ένας αγώνας στην έδρα του Αχαρναϊκού και στη συνέχεια την επόμενη Κυριακή το τοπικό ντέρμπι εκτός εδρας με τον Αστέρα Βάρης για το πρωτάθλημα.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ