Αστέρας Βάρης: Με… σβηστές τις μηχανές πήρε το τρίποντο!

Δίχως να «φορτσάρει» ιδιαίτερα και με μεστή εμφάνιση, ο Αστέρας Βάρης επικράτησε με 2-0 της Αρτέμιδας σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι “κυανόλευκοι” για ακόμη ένα ματς έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για γκολ, έχοντας μάλιστα και τέσσερα δοκάρια! Η ομάδα του Καβάση ήταν πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πιο ανταγωνιστικοί στην επανάληψη.

Στο 12ο λεπτό ο Χριστίνης εκτέλεσε φάουλ, ο Barra πήδηξε πιο ψηλά απο όλους πήγε να πιάσει τη κεφαλιά, αλλά αμυντικούς της Λούτσας ακούμπησε με το χέρι τη μπάλα και υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Ντούλιας ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 28ο λεπτό ο Χρήστου εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μαρινάκης για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε την μεγάλη του κλάση και απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία, κρατώντας το μηδέν για την εστία του!

Στο 37΄ με κεφαλιά ο Χριστίνης εκτέλεσε κόρνερ απο δεξιά, ο Μεϊμάρογλου έπιασε τη κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καραογλάνη, αφού πρώτα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι “έσπασαν” τα δοκάρια… Πρώτα ο Καλλιμάνης με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 50ο λεπτό, η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι, μετά ο Ντούλιας και πάλι πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι, νέο σουτ του Χριστίνη η μπάλα ββρήκε το οριζόντιο δοκάρι, όπως και το δοκάρι πέτυχε (!) ο Νιούμαν στο τέλος.

Πολύ καλή παρουσία σε ακόμη ένα παιχνίδι, είχαν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Βάρης, Χριστίνης, Μπελαβράκης και Σακελλαρίου. Ο 17χρονος Σακελλαρίου, μάλιστα, έδειξε και τις επιθετικές του ικανότητες αφού, αρκετές φορές ανέβαινε απο δεξιά και έβγαζε σέντρες δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα της Λούτσας.

Επόμενος για τους “κυανόλευκους” ο ημιτελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ την προσεχή Τετάρτη με τη ΜΑΡΚΟ στο γήπεδο της Βάρης στις 17.00 .

Διαιτητής: Λάμπρου
Βοηθοί: Κάλλης – Αλεξοπούλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Καβάσης) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (73′ Κοφσανίδης), Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (62′ Μπεχάρι) Μάγγος, Χριστίνης, Barra, Καλλιμάνης (73′ Γκεργκη), Ντούλιας (62′ Νιούμαν), Μπελαβράκης (73′ Ερρίκος)

ΑΡΤΕΜΙΣ (Χατζηαναστασίου) Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμάντης, Κυριάκου, Νικολογιάννης, Halili, Κοζανίδης, Μπουρμπούλης, Μασκλαβάνος, Χρήστου


Επιμέλεια: Τσιφλίκας Γιώργος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ