Αστέρας Βάρης: Πάντα πρώτος, με πεντάρα και… μαγεία!

Σε τρομερή κατάσταση ο Αστέρας Βάρης, συνεχίζει να γράφει στο… κοντέρ και με το φαντεζί 5-0 επί της Ατλαντίδας απογειώθηκε στο +6 από Σαρωνικό και ΑΟ Κερατέα (+8 απο τον Αχαρναϊκό που έχει ένα ματς λιγότερο).

Ασταμάτητός, ασυναγώνιστος, αδύνατον να αντιμετωπιστεί. Αλλά και υπέροχος, ορεξάτος, φιλόδοξος. Ο νέος Αστέρας Βάρης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καβάση, ξεχειλίζει απο ταλέντο και ωραίο ποδόσφαιρο, αρέσει.. και μάλιστα πάρα πολύ!

Και όχι μόνο φροντίζει να το επιβεβαιώνει, μα σε κάθε ματς που ακολουθεί, εμφανίζεται και καλύτερος. Μέσα σε πέντε μέρες, μετά τη πεντάρα εκτός έδρας στον ΠΑΟ Καλυβίων, υποδεχόμενος την Ατλαντίδα, στην έδρα του, έριξε άλλα πέντε και προσέφερε θέαμα, με τακουνάκια, ψαλιδάκια, όμορφες ενέργειες και έκανε άπαντες να τους αποθεώνουν και να χαμογελάνε εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας με το νέο έτος.

Ο πρωτοπόρος Αστέρα Βάρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, με την Αταντίδα να προσπαθεί με αντεπιθέσεις δίχως όμως κάτι ουσιαστικό.

Στο πέμπτο λεπτό ο Σακελλαρίου έβγαλε τη σέντρα δεξιά και ο Καλλιμάνης με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκόρ για την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Χρηστίνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μεϊμάρογλου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 33ο λέπτό ο Ντούλιας εκτέλεσε πέναλτι αλλά απέκρουσε ο Χαραλαμπίδης.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 47΄ ο Νιούμαν πέτυχε τρίτο γκολ για τον Αστέρα 3-0, στο 65΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Καλλιμάνης έκανε το 4-0 και στο 75΄ ο νεαρός Σακελλαρίου διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 5-0.

Διαιτητής: Δραγάτης
Βοηθοί: Κάλλης-Ξουρίδα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Καβάσης) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου (71΄ Νικολακόπουλος), Diagne, Μάγγος (75΄ Μπέκας), Μπελαβράκης (71΄ Αγγελίδης), Χριστόπουλος (71΄ Φαμέλης), Καλλιμάνης, Ντούλιας, Νιούμαν (63΄ Κοφσανίδης)

ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Χαραλαμπίδης, Κορωνιάς, Χαρίσης (69΄ Παπασταθόπουλος), Κολοτούρος, Πλατσατούρας, Μπότης, Σιούτης, Αδαμίδης, Λεμονής, Καρακώστας, Τζάθας

 

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιφλίκας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ