ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: Ζητούμε από τον Αήττητο να πάρει επίσημη θέση για τις ανακρίβειες

Ανακοίνωση-απάντηση του Θησέα Αγ. Μαρίνας προς τον ποδοσφαιριστή του Αήττητου Σπάτων Τάσου Καραγιάννη:

Ως ΔΣ του Θησεα Νεας Μακρης διαβασαμε με εκπληξη τις δηλωσεις σε διαφορα αθλητικα site (τα οποια δεν ρωτησαν και εμας πριν ανεβασουν τις συγκεκριμενες ανακριβειες)του αθλητη του Αητητου Σπατων Τασου Καραγιαννη για γεγονοτα που δηλωνει ότι συνεβησαν στο γηπεδο μας .
 
Το ακούσαμε και αυτό αφιλόξενη η Αγία Μαρινα !!!!
 
Ο Θησέας ξεφτιλισμενος με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην Α κατηγορια με το χαμηλότερο μπάτζετ και 2 ανδρικές ομάδες, με άριστες σχέσεις με όλα τα σωματεία. Απλά ντροπή κύριε Καραγιάννη!.
 
Για αυτό τον λόγο ζητούμε από τον Αήττητο να πάρει επίσημη θέση για τις ανακρίβειες και τα ψεματα που αναγράφει ο συγκεκριμένος αθλητής και ιδιαίτερα για τον προπονητή μας που ο ίδιος προσφέρθηκε να τον πάει στο αμάξι του , και ο ιδιος ο Καραγιαννης το αρνηθηκε γιατι σχεδιαζε να κανει ντορο και τον πήγε στο αμάξι του μέλος της Διοίκησης μας.
 
Επισης δεν τον ακούμπησε κάνεις και αυτός έβριζε ασύστολα σε όλη τη διάρκεια του ματς και μετά όπως συνήθως κάνει μπροστά σε γονείς της Ακαδημίας οι οποίοι του ζητούσαν να φύγει και απαντούσε με ειρωνεία.
 
Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που πρατουμε και λέμε και ας σεβαστούμε την πορεία κάποιων ανθρώπων (Τσελιος Γιαννης) και κάποιων ομάδων (Θησεας Νεας Μακρης) που αποτελούν κόσμημα για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο αποδεδειγμένα και με αναγνώριση από όλους παράγοντες ,ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, διαιτητές.
 
Απλά ντροπή ξανά…
Το ΔΣ του ΘΗΣΕΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ