Κεραυνός Κερατέας-Αήττητος Σπατών 2-0: Μαγγανάς λαμπρός την οδηγεί!

Συνεχίζει απτόητος ο Κεραυνός Κερατέας που επικράτησε με 2-0 του Αήττητου Σπατών!
Η αναμέτρηση κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαγγαανά Χ. να εκτελεί πέναλτι στο 69ο ελπτό αλλά ο εξαιρετικός Κοτσαρής το απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν τον πιεστικό τους ρυθμό και στο 86ο λοεπτό σε σουτ του Γκορόγια ο Νίκας έδιωξε τη μπάλα με το χέρι και ο Παπαποστόλου, υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Νίκας αποβλήθηκε και την εκτέλεση την ανέλαβε και πάλι ο Μαγγανάς ο οπο΄πιος αυτή τη φορά ευστόχησε και “λύτρωσε” την ομάδα του!
Μερικά λεπτά αργότερα, ο Ιωαννίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τα Σπάτα.

Στο 89ο λεπτό, ο Μαγγανάς Χ. επιχείρησε σουτ, έδιωξε ο Κότσαρης, αλλά κάτοχος της μπάλας έγινε ο Κρητικός, οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0.

Διαιτητής Παπαποστόλου

Βοηθοί: Σπυρόπουλος και Αλεξόπουλος Δ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (60΄ Λάπας), Κατσίκης (85΄ Κρητικός), Ντόβας, Γαληνάκης (46΄ Μπουγιούκος), Βαγγέλη, Γκαρδιακός (70΄ Γιαννόπουλος), Παληγεώργος, Μαγγανάς Χ., Μαγγανάς Β., Γκορόγιας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Παπαδόπουλος) Κοτσαρής, Ιωαννίδης, Κράμπης, Μουρούτης, Νταηφώτης, Ζιβάνοβιτς (80΄ Μιλάι), Χοτζάι, Σπανός (65΄ Νίκας), Κοβάνης, Κολονέρος, Παναγιώτου (85΄ Κουτσομπίνας)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ