Μάγκας Αστέρας Βάρης υπέταξε τον Σαρωνικό!

Ματσάρα στα Καλύβια μεταξύ Σαρωνικού και Αστέρα! Με ψυχή και μάγκικη εμφάνιση ο Αστέρας Βάρης έριξε στο καναβάτσο τον Σαρωνικό (2-0) και τον έστειλε στο -11 από την κορυφή. 

‘Ένα σκορ που θα μπορούσε σίγουρα να ήταν διαφορετικό μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι τερματοφύλακες και των δύο, Σύρακας και Μαρινάκης βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση, με τον γκολκίπερ της Βάρης να γίνεται… φάντομ στα τελευταία λεπτά του αγώνα!

Οι “κυανόλευκοι” σε ακόμη ένα ματς έδειξαν αποφασιστικότητα, πείσμα, αποτελεσματικότητα και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, συνεχίζουν ακάθεκτοι προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, κάνοντας τη δεύτερη τους συνεχόμενη νίκη στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Σαρωνικός τη δεύτερη του συνεχόμενη ήττα μετά απο αυτή στο Μενίδι.

Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης, διατηρήθηκε στο +5 από τον ΑΟ Κερατέας, αφετέρου ξέφυγαν πάλι στο +10 από τον Αχαρναϊκό και +11 απο τον Σαρωνικό!

Οι παίκτες του Γ. Καβάση μπήκαν με επιθετική διάθεση στο ματς και στο 8ο λεπτό ο Δημητρόπουλος μπήκε απο αριστερά στη περιοχή έβγαλε ασίστ στον Νιούμαν αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σύρακας. Πέντε λεπτά αργότερα, και πάλι ο Δημητρόπουλος έβγαλε σέντρα στον Καλλιμάνη που έπιασε τη κεφαλιά αλλά και πάλι ο Σύρακας ήταν στη θέση του. Στο 28ο λεπτό, ήταν η σειρά των παικτών του Σαρωνικού να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Κιρτζιαλίδη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μαρινάκη, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα κρατησε το μηδέν για την ομάδα του σε διπλή προσπάθεια του άσου του Σαρωνικού.

Στο 33ο λεπτό ο Μπελαβράκης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του! Στο 42ο λεπτό ο Σαρωνικός απείλησε με τον Παπάζογλου με δυνατό σουτ έξω απο τη περιοχή αλλά και πάλι ο Μαρινάκης είπε “όχι”.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας μπήκε και πάλι δυνατά, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και απείλησε με σουτ των Χριστίνη και Μπελαβράκη. Η πίεση των φιλοξενούμενων είχε αποτέλεσμα και στο 53ο λεπτό ο Καλλιμάνης, με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι σε τετ-α-τετ ου Κιρτζιαλίδη με τον Μαρινάκη και πάλι ο τελευταίος αντέδρασε σωστά κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στις καθυστερήσεις, οι παίκτες του Σαρωνικού κέρδισαν πέναλτι στο 93′ σε χέρι του Μπάρα, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο ο “σπεσιαλίστας” των πέναλτι Μαρινάκης, μπλόκαρε την μπάλα στην εκτέλεση του Σέλβια.

Διαιτητής: Φωστέρης
Βοηθοί: Μπουξμπάουμ-Β. Τζαφόλιας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος (82′ Κλης), Ντμιτρένκο, Τζιόλας (78′ Μπουκουβάλας), Δανιήλ (78′ Παπαγιαννόπουλος), Παπάζογλου, Δημογιάννης (57′ Σέλβια), Κιρτζιαλίδης, Βίλα, Πουλιάνος (57′ Αγγελής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου (78′ Κοφσανίδης), Μπάρρα, Μάγγος, Ερρίκος, Χριστίνης (82′ Νικολακόπουλος), Καλλιμάνης (82′ Μπάρδι), Νιούμαν (46′ Ντούλιας), Μπελαβράκης (66′ Μπάκας).

Επιμέλεια: Τσιφλίκας Γιώργος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ