Ντούλιας με τα… φρένα σπασμένα!

Γιώργος Ντούλιας και μια συνήθεια που εξελίσσεται σε λατρεία, στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Αστέρα Βάρης.

Τρίτο επίσημο διαδοχικό ματς που σκοράρει ο 26χρονος επιθετικός σε μια «ακολουθία γκολ» δίχως προηγούμενο.

Δεν υπάρχει άλλος σέντερ φορ που να ξεκινά με τα φρένα σπασμένα από τόσο νωρίς. Που να αναπτύσσει τέτοια σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Εξι τέρματα σε 270΄ παρουσίας μετρά ώς εδώ ο Ντούλιας. Σκοράρει κάθε… 45′ .

Και με τον Ντούλια σε τέτοια φόρμα ο Αστέρας δεν… καταλαβαίνει τίποτε ούτε απο “καυτές” έδρες σαν αυτή του Θησέα Ν. Μάκρης.

Βαθιά μπαλιά του Μπιτίλη λίγο πίσω απο το κέντρο, άψογο κοντρόλ απο τον Ντούλια σουτ και… 0-1 για τον Αστέρα. Οι παίκτες του Θησέα Ν. Μάκρης, αφυπνίστηκαν και αντέδρασαν…Οι ταλαντούχοι Τσέλιος και Πράπας συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Θησέας ξεκίνησε πιο επιθετικά και με τον Τσέλιο προσπάθησε να πετύχει κι άλλο τέρμα αλλά οι κεφαλιές του δεν βρήκαν στόχο.

Όλα αυτά μέχρι το 50ο λεπτό, όταν ο Δημητρόπουλος έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά και ο Ντούλιας με κεφαλιά “ψαράκι” έκανε το 1-2 και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι παίκτες του Μιχ. Κάτσικα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα με τους Καλιαμπάκα και Ντούλια να είναι άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στον αντίποδα οι παίκτες του Χατζηαναστασίου μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησαν για την ισοφάριση κάτι που δείχνει την μαχητικότητα που τους διακρίνει και είναι σίγουρο ό,τι και φέτος θα πλασαριστούν σε υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Διαιτητής: Βλάχος Αντ.

Βοηθοί: Σπυρόπουλος – Τζαφόλιας Δ.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Μηναδάκης (63΄ Ζιάγκος), Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος, Μαστρογιαννούδης (62΄ Τσαλούχος), Πράπας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Λάσκος, Μάγγος, Μίχος (70΄ Παπάζογλου), Δημητρόπουλος, Μπίτιλης (83΄ Σκουρλής), Καλιαμπάκας (67΄ Νιούμαν), Ντούλιας (90΄ Μάναλης)

photo: Γιώτα Φραγκου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ