Ο Λύγκος στο vivasports.gr: Να βρεθούμε κοντά στις πρώτες θέσεις

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης Αήττητου Σπάτων – ΠΑΟ Κορωπίου, ο έμπειρος επιθετικός Μανώλης Λύγκος, για την επιστροφή του στην ομάδα των Σπάτων, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του vivasports.gr και τον συνεργάτη μας Θάνο Ζαχαριάδη.

“Γυρίζω σε γνώριμα λημέρια σε ανθρώπους με αγαπάνε και τους αγαπάω. Την προηγούμενη φορά που είχα έρθει , ήταν ένα εγχείρημα το οποίο ξεκινήσαμε πολύ αισιόδοξα, μας βγήκε και πήγαμε πολύ ψηλά και ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα.

Σίγουρα, ο Αήττητος στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος, είναι μια νέα ομάδα και θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου τα νέα παιδιά.

Φέτος, θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και με πολλές ισχυρές ομάδες, εμείς θα είμαστε πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα.

Υπάρχουν φαβορί για το πρωτάθλημα, μην κρυβόμαστε, αλλά ο Αήττητος με την εμπειρία που έχει αποκτήσει απο τα προηγούμενα χρόνια σαν ομάδα, θέλω να πιστεύω ό,τι θα το εκμεταλλευτεί και θα βρεθεί κοντά στις πρώτες θέσεις. Δεν λέμε ό,τι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ