Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Σαρωνικός Αναβύσσου! (video)

Αυτές τις νίκες της κάνει μόνο ο Σαρωνικός! Τι κι αν έμεινε με παίκτη λιγότερο απο το 12ο λεπτό, οι παίκτες του Παπακωστούλη κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν τη σπουδαία νίκη, με 1-0 και σκόρερ τον Κιρτζιαλίδη.


Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 12ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Κλης για τράβηγμα αντιπάλου με την αιτιολογία ότι βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση του Παπαποστόλου ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες στις τάξεις των γηπεδούχων.

Παρά το σοκ και την ανισορροπία που δημιουργήθηκε, ο Σαρωνικός κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο 52ο λεπτό με κεφαλιά του Κιρτζιαλίδη σε σέντρα του Δημογιάννη (1-0). Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 60′, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καχόπουλος.

Διαιτητές: Παπαποστόλου
Βοηθοί: Νικολαΐδης-Τσέλιος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Μπουκουβάλας (46′ Παπάζογλου), Δανιήλ, Κλης, Τζιόλας, Τζιβίλογλου, Κιρτζιαλίδης (77′ Παπαγιαννόπουλος), Γερώνυμος (92′ Βασιλείου), Λογοθέτης, Δημογιάννης (77′ Σέλβια), Αγγελής (56′ Πουλιάνος)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης (65′ Ντολλάνι), Μ. Τσέλιος (80′ Μαγγίνας), Βούσουλας, Βεϊζάι (80′ Ραπτογιάννης), Καχόπουλος, Κ. Τσέλιος, Παυλάκης, Μαστρογιαννούδης, Νικηφοράκης, Ζέκιο (93′ Παρασκευόπουλος).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα απο τον έναν και μοναδικό κάμεραμαν Γιάννη Καφαντάρη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ