Προβάδισμα τίτλου για Αστέρα Βάρης!

Δύο νίκες… μακριά απο την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται ο Αστέρας Βάρης, που επικράτησε με 3-0 του πολύ καλού και ανταγωνιστικού Παλληνιακού. Οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την γκέλα του ΑΟ Κερατέας που έχασε στην έδρα του απο τον ΑΟ Άρτεμις με 3-2 και πλέον , βρίσκονται μόνοι πρώτοι με 78 βαθμούς έναντι 75 της Κερατέας.

Πλέον, όλα κρίνονται στις τελευταίες “στροφές” του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Βάρης να αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη (26/4) τον Άρη Βούλας και την Κυριακή (30/4) τον Αχαρναϊκό.
Απο την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Κερατέας δεν έχει αγώνα την προσεχή Τετάρτη, λόγω Σταμάτας, (παίρνει 3 βαθμούς άνευ αγώνα) ενώ την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παλληνιακό.

Οι παίκτες του Καβάση μπήκαν αποφασιστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν κυρίως με σουτ έξω απο τη περιοχή, δίχως όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, αντέδρασαν και ισορρόπησαν απειλώντας την εστία του Μαρινάκη με σουτ και με μεγάλες σέντρες.

Στο 16ο λεπτό, οι γηπεδούχοι σε ξαφνική αντεπίθεση ο Ντούλιας συνεργάστηκε με τον Diagne Barra που ανέβηκε στην επίθεση, εκείνος έδωσε στον Χριστίνη που δοκίμασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, ο Μπελαβράκης πήρε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή, γύρισε εξαιρετικά το σώμα του, και με εκτέλεση με το αριστερό πέτυχε ένα γκολ “ζωγραφιά”, ανοίγοντας το σκορ και πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Στο 23ο λεπτό, τραυματίστηκε ο Μαρινάκης ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο 18χρονος Μουλιανάκης προερχόμενος απο τη Β’ ομάδα του Αστέρα, που πέρσι αγωνίστηκε όλη τη σεζόν βασικός, όπως και φέτος σε μερικά παιχνίδια και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Μερικά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά ενός άλλου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του Αστέρα, του Χριστίνη, ο οποίος πήρε με ένα σουτ βολίδα απο τα 30 μέτρα έκανε το 2-0! Το τρίτο τέρμα, ήρθε απο τον πρώτο σκόρερ της Βάρης, τον Καλλιμάνη, ο οποίος με σουτ έξω απο τη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δεξιά γωνία του Κύρκου κάνοντας το 3-0.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Χριστίνης έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπελαβράκη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε απο τον Κύρκο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούλιας ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Παλληνιακός ανέβασε την απόδοση του και δημιούργησε ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα, με τους Παναγιώτου και Καραγεώργο, αλλά όπου χρειάστηκε ο Μουλιανάκης αντέδρασε σωστά.

Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμη μια φορά πραγματοποίησαν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βάρης, Μπελαβράκης, Χριστίνης, Γκερκη και Diagne Barra.

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του 18χρονου Μουλιανάκη, δείγμα και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται απο τον προπονητή τερματοφυλάκων του Αστέρα, Κώστα Επόγλου.

Αστέρας Βάρης (Καβάσης Γιώργος): Μαρινάκης (λ.τρ. 23′ Μουλιανάκης), Δημητρόπουλος (λ.τρ. 65′ Κοφσανίδης), Γκερκη, Μειμάργολου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Diagne Barra, Καλλιμάνης (61′ Behari), Ντούλιας (61′ Νιούμαν), Μπελαβράκης (46′ Ερρίκος)

Παλληνιακός (Παρασκευαϊδης Γιώργος): Κύρκος, Καραμπιετ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμαλ, Τσάμης (46′ Μασκαι), Αργυρίου, Κούσης (68′ Μπιμπας), Βιδάλης (68′ Σταμούλης), Παναγιώτου, Βουτσιώτης (46′ Ντονικιαν), Καραγεωργος (68′ Μπαλής)

 

Επιμέλεια: Τσιφλίκας Γιώργος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ