Τσορπατσίδης: «Με σεβασμό στη Νεολαία κι αγάπη στον Αχαρναϊκό»

Με ιδιαίτερη τιμή , χαρά και ικανοποίηση, η παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου «ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Χρήστου Π. Ηλιάδη, παρουσιάζει επισήμως τον υποψήφιο δημοτικό της σύμβουλο για τις επερχόμενες εκλογές.

Τον ήδη εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Τσορπατσίδη, έναν νέο άνθρωπο με πολυσχιδή και έντονη δράση στα κοινά της πόλης μας.

Γεννήθηκε το 1983 στην Σοβιετική Ένωση και από το 1990 μεγάλωσε, ανδρώθηκε και δημιούργησε οικογένεια στην πόλη μας.

Το 2007 εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της νεολαίας του Δήμου Αχαρνών και μέχρι το 2011 είχε πολυεπίπεδη δράση σε θέματα διοργάνωσης εκδηλώσεων με τους νέους, καταπολέμησης των στοιχείων παθογένειας (ναρκωτικά, bulling , βία), ενώ παράλληλα ήταν τομεάρχης υποστήριξης των αθλητικών συλλόγων.

Από το 2011 αφιερώθηκε αποκλειστικά στην ομάδα της καρδιάς μας και της πόλης μας. Κατόρθωσε ως επικεφαλής και πρόεδρος της προσπάθειας, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια να ανέλθει ο Αχαρναϊκός στα επαγγελματικά σαλόνια της Β΄ εθνικής κατηγορίας (σημερινής super league 2),ενώ εξακολουθεί να παίζει σημαντικό και αποφασιστικό ρόλο , στα δρώμενα του σωματείου για την επίτευξη των στόχων του.
Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και ανελλιπώς καυτηριάζει τα κακώς κείμενα, διατηρώντας ακέραιες τις επαφές με τη νεολαία της πόλης μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματά της.

Η οικογένεια του Μιχάλη Τσορπατσίδη, όπως και ο ίδιος, ασχολούνται επαγγελματικά περισσότερα από 30 χρόνια με επιχειρήσεις εστίασης. Ο υποψήφιος με την παράταξή μας είναι παντρεμένος με τη Σοφία Πέκοβα και πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ