ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-0

Άλλη μία ισοπαλία στην έδρα της παραχώρησε η αντρική μας ομάδα ποδοσφαίρου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Νίκη Δροσιάς.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας δύο κλασσικές ευκαιρίες. Πρώτη με τον Πετρίτση (9′) που ύστερα από  σέντρα του Τσακύρη δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και δεύτερη με τον Mradi (13′) που από πλεονεκτική θέση σημάδεψε ψηλά άουτ.

Μετά τις δύο αυτές  καλές στιγμές, η φιλοξενούμενη ομάδα οπισθοχώρησε αρκετά και  οι παίκτες μας άρχισαν να ασκούν μεγάλη πίεση στην αντίπαλη εστία. Αποτέλεσμα αυτής ήταν άλλες δύο κλασικές ευκαιρείς. Μία με τον Τσίλη (21′) σε πρώτο χρόνο με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και τον Κουκουνασούλη σε δεύτερο χρόνο στην εξέλιξη της φάσης με πλασέ προ κενής εστίας, να μην καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ και δεύτερη μετά από καταπληκτική ενέργεια και κάθετη πάσα του Μαχαιρά, ο Τσίλης βρέθηκε τετ α τετ, χωρίς όμως να μπορεί να νικήσει και αυτός τον αντίπαλο τερματοφύλακα .    

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με καθαρά επιθετικό προσανατολισμό και  αποφασισμένη για την επίτευξη κάποιου γκολ. H ομάδα της Δροσιάς παίζοντας με  άκρως αμυντικό προσανατολισμό, έδωσε χώρο στην ομάδα μας και περιορίστηκε στο αμυντικό της τρίτο. Οι παίκτες μας  δημιουργώντας πολλές φάσεις κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και χάνοντας πάλι πολλές κλασσικές ευκαιρίες, με τους Μράντι (51′), Παπανικολάου (62′) και Μαχαιρά (71′) να μη σημαδεύουν σωστά από επίκαιρες θέσεις για γκολ. Επίσης ο Γεωργακόπουλος (76′) μετά από καταπληκτική μπαλιά του Παπανικολάου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ο Κουκουνασούλης (79′) με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. 

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανοίξει  το σκορ ούτε  με το  κοντινό πλασέ του Γεωργακόπουλου  (88′) που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Δροσιάς με το τελικό 0-0 να μην αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Αναλυτικά : 

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Κουλοχέρης, Κορωνιάς.

Α.Ο. Βουλιαγμένης (Κατράνας): Γιαννόπουλος, Τσακύρης, Καρβούνης, Εστυλιανίδης, Κουκουνασούλης, Μπίνας, Παπανικολάου, Τσίλης, Μράντι, Μαχαιράς (79’ Σπυρόπουλος), Πετρίτσης (46’ Γεωργακόπουλος).

Νίκη Δροσιάς (): Νικολάου, Παπαρούνης, Βρυζίδης, Αραβαντινός, Δήμας, Ζουβερέλης, Αρκατίνης (88’ Ορμενάι), Καλαμάρας, Καλπούζος (88’ Μηλιώτης), Κουτσής (91’ Νικολαράς), Χριστόπουλος (70’ Γαργουλάκης).

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ