Ασταμάτητη η Βουλιαγμένη, 3-0 την ΑΠΕ Λαυρεωτική!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η αντρική μας ομάδα ποδοσφαίρου στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 3-0, την Α.Π.Ε Λαυρεωτική.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με άκρως επιθετικά σχήματα και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας, μετά από ωραία  εκτέλεση κόρνερ  του Κασπίρη  (36’), και κεφαλιά του Εστυλιανίδη, που έστειλε τη μπάλα  στα αντίπαλα δίχτυα έκαναν το 1-0. Στην συνέχεια ο καλός ρυθμός και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσαν  δυνατότητα για ένα δεύτερο γκολ με τον Κουσιάκη (40′), που με  κοντινό πλασέ ύστερα από σουτ του Κασπίρη και απόκρουση του Σκούρτη ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ. Σε όλο αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως το 2-0 σφράγισε τις προσπάθειες των είκοσι δύο ποδοσφαιριστών για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι  μπήκαν αποφασισμένοι να  ρισκάρουν  ακόμη περισσότερο. Η είσοδος όμως του Καραούλη δυνάμωσε  και άλλο επιθετικά την ομάδα μας με τον νέο εισελθών  να σκοράρει (77′) ύστερα από μπαλιά του Κασπίρη κάνοντας το τελικό 3-0. Αναλυτικά:

Διαιτητές: Σταυρόπουλος , Γκάλιος , Πύκνης

Α.Ο. Βουλιαγμένης (Κατράνας): Αφουξενίδης, Βειόγλου,  Καρβούνης,Τσίλης ( 74′ Κακούρης),  Κουκουνασούλης, Μπίνας, Εστυλιανίδης, Κοσμόπουλος (46’ Καραούλης), Κουσιάκης (85′ ΄Αντρέ), Κασπίρης, Λογοθέτης.

Α.Π.Ε. Λαυρεωτική (Παπακωνσταντίνου) Σκούρτης(46′ Καρά), Καυκιάς (46′ Κερμέζο), Μπρότσι, Μουσάι, Μουσάι Λέων, Λιούμης, Πάνου, Φλέσσας, Μαλικλάρι (77′ Τζώρας), Σκορδής (77′ Βαμβακούλας).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ