Βουλιαγμένη – ΑΟ Σταμάτας 6-2

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 6-2, τον Α.Ο. Σταμάτας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν τη διάθεση να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες μας να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας κατάφεραν να κυριαρχήσουν και έκαναν το 1-0, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Καρβούνη (9′).

Στη συνέχεια, ο καλός ρυθμός και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσαν δυνατότητα να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ με το Θωμαΐδη (26’), που με άψογο κοντινό πλασέ ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 2-0 . Ο Εστυλιανίδης (37’) με κεφαλιά έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ. Η παρουσία του Κριλή έδωσε ταχύτητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον παίκτη μας να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και τον Λεβέντη (40’) στην εξέλιξη της φάσης να κάνει το 4-0. Με το υπέρ μας σκορ να έχει ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών μας, ο Μπεκιάρης πραγματοποίησε εκπληκτική αλλαγή παιχνιδιού και ο Κριλής (42′) με σουτ στην κίνηση ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 5-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Μιχάλης Καραούλης (51’) με σουτ έκανε το 6-0 πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ «κόβοντας τα φτερά» των αντιπάλων. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν ξανά στο παιχνίδι και κατάφεραν με τέρματα των Λεοντιάδη (55′) και Κυριακόπουλο (58′) να μειώσουν σε 6-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Διαιτητές: Πανούτσος Π. , Κουλοχέρης Ι. , Τσέλιος Ν

Α.Ο. Βουλιαγμένης (Κατράνας): Καταχανάκης, Μπεκιάρης (45′ Καραγεωργάκης), Καρβούνης (50′ Λογοθέτης), Λάππας,  Λεβέντης, Κριλής (45′ Διοκμετζίδης), Εστυλιανίδης,  Μπίνας, Μαχαιράς , Τσίλης (45′ Καραούλης Μ.), Θωμαΐδης (45′ Καραούλης Ι.)

Α.Ο. Σταμάτας (Κανελλόπουλος): Παπαδόπουλος, Στεργίου, Βαρκαρώτας (46′ Τσαντήλας Χ.), Παλαμάς, Κοτόπουλος, Λυμπερόπουλος, (Λεοντιάδης 65′ Μαρακάς), Μυλονόπουλος, Χαβελές, Κυριακόπουλος, Παπαδόπουλος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ