ΠΑΟ Καλυβίων – Βουλιαγμένη 0-1

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η αντρική μας ομάδα ποδοσφαίρου στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Καλυβίων, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 0-1 τον Π.Α.ΟΚαλυβίων.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με άκρως επιθετικά σχήματα και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Κριλή στον Θωμαίδη (43’) που έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυαΟι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως το 0-1, σφράγισε τις προσπάθειες των είκοσι δύο ποδοσφαιριστών για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι  μπήκαν αποφασισμένοι να  ρισκάρουν ακόμη περισσότερο. Ο καλός ρυθμός όμως και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας που είχε η ομάδα μας, μας έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη και άλλων γκολ όμως η επιπολαιότητα των παικτών μας στη τελική προσπάθεια δεν μας επέτρεψε να ανεβάσουμε και άλλο το δείκτη του σκορ. Με το ρευστό 0-1 να τους κρατάει στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Καταχανάκη με το 0-1 να αποτελεί το τελικό σκορ. Αναλυτικά :

Διαιτητές:  Τσέλιος Ν. , Βουδούρης Μ. , Μινάρδος Μ.

Α.Ο. Βουλιαγμένης (Κατράνας): Καταχανάκης, Μπεκιάρης, Καρβούνης, Λάππας, Λεβέντης, Κριλής, Εστυλιανίδης, Μπίνας, Μαχαιράς (63′ Καραούλης Μ.), Τσίλης, Θωμαΐδης (63′ Σπυρόπουλος).

Π.Α.Ο. Καλυβίων  (Καπουράνης): Κωνσταντός, Κεμάλι (46′ Σουλδάτος), Αρνίδης (73′ Γυφτάκης), Μαλατάνος (63′ Ντούσκου), Καρελιώτης, Μπούρμας, Σουλιωτάκης (46′ Μετάι), Κουφάδης, Συκιανάκης, Παπαϊωάννου (58′ Αντωνίου), Νέρας 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ