Β’ ΕΠΣΑΝΑ: Αχιλλέας Κ.Αχαρνών-Λαυρεωτική 4-1

Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και απέναντι σε αυτή της Λαυρεωτικής με σκορ 4-1 .

Η ομάδα μας ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά χάνοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα αλλά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στην μοναδική αντεπίθεση της Λαυρεωτικής μετά από ασυνεννοησία των παικτών μας η μπάλα βρέθηκε στα πόδια αντιπάλου ο οποίος άνοιξε το σκορ σε 0-1.

Η ομάδα δείχνοντας ότι έχει τις ικανότητες και την ψυχραιμία να φθάνει στην νίκη συνέχισε να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαγγέλη Πουλή και κεφάλια του Βαγγέλη Τσιουρή.

Η ομάδα μας πέτυχε το 2-1 μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα του Άλεξ Γιάννη που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το έργο της ομάδας μας φάνηκε πιο εύκολο όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη παίκτης της Λαυρεωτικής μετά από δυνατό αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βαγγέλη Τσιουρή.

Το τρίτο γκολ .πέτυχε ο Στάθης Πάλμος σε μία από τις πιο ωραίες φάσεις του παιχνιδιού και μετά από εξαιρετική ασσίστ του Βαγγέλη Πουλή.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον παίκτη που άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας τον Βαγγέλη Τσιουρή μετά από πίεση, κλέψιμο και ασσίστ του Ιάσωνα Αβραμόπουλου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο και φυσικά στον κόσμο της ομάδας που μετά από τέτοιες εμφανίσεις και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ανταμείβουν την προσπάθεια όλων.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βάρης το Σάββατο 18/11 .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ