Β ΕΠΣΑΝΑ: Α.Π.Ε ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – Π.Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ – 1903 1-2

Η ανάρτηση του ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903

Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Β’Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α μιας και επικράτησε εκτός έδρας της Α.Π.Ε Λαυρεωτικής με 1-2.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Οικονόμου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με άγχος,πράγμα το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Λαυρίου να έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 7′ μετά από ενέργεια και σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα εκατοστά δεξιά της εστίας του Ορφανόπουλου. Απο εκεί και έπειτα οι παίκτες μας ανέβασαν στροφές πήραν τα ηνία του αγώνα και στην πρώτη φάση που δημιούργησαν κατάφεραν να βρουν δίχτυα,όταν μετά από ατομική ενέργεια του Μουρούτη από δεξιά και πάσα στο σημείο του πέναλτι ο Μουστόγιαννης με πλασέ έκανε το 0-1 το οποίο έμελλε να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Λαυρεωτική πήρε την κατοχή του αγώνα και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ εντός της περιοχής σε 1-1.
 
Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΠΑΟ Κορωπί κέρδισε κόρνερ και στην εκτέλεση αυτού ο Σταματίου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας για την συνέχεια.
 
Π.Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ – 1903 (Οικονόμου) Ορφανόπουλος, Φραγκής, Σταματίου, Κορωνιάς Π., Μανασσής, Πανόπουλος, Αθανασίου, Μουστόγιαννης(76′ Μόρισον), Ράσα(84′ Ρέκα), Μουρούτης, Μυρτάϊ.
 
* Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν για μια ακόμη εβδομάδα και βοήθησαν με την φωνή τους ώστε να έλθει αυτή η νίκη.
 
** Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της Α.Π.Ε Λαυρεωτική για την άψογη φιλοξενία την οποία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στον Β’ γύρο.
 
*** Συγχαίρουμε το διαιτητικό τρίο των κ.κ Τριγάζη, Αλεξοπούλου, Μακρή για την απόδοση του.
**** Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας υποδέχεται στο “Αντώνιος Πρίφτης” την Α.Ε Δόξα Κορωπίου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ