Β ΕΠΣΑΝΑ: ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ–ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1 – 2

Η ανάρτηση της ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Β’ ΕΠΣΑΝΑ
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1 – 2
Τρουπης 61’

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο αλλά και πάλι δεν πήρε αυτό που της άξιζε… Τα παιδιά μας ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Καλαβρο στο 5’ για να προηγηθούν, αλλά μετά από λίγο και συγκεκριμένα στο 29’ από αμυντική αδράνεια οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πρεντι.

Στο 35’ ο διαιτητής Σιμιτζής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στον Νουρια και σαν να μην έφτανε αυτό στο 43’ τέσσερις παίκτες του Παλλαυρεωτικου έφυγαν από θέση οφσάιντ με τελικό αποδεκτή της μπάλας τον Πρεντι που έγραψε το 0-2 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων μας.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή από την ομάδα του Λαυρίου, ενώ αντιθέτως στο διάστημα αυτό επιτύχαμε και το μοναδικό μας τέρμα μετά από συνεργασία Νουρια, Τσιγάρα και Τρουπη που με εξαιρετικό σουτ ο τελευταίος έγραψε το τελικό 1-2.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, αν και έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι με την επιστροφή όλων σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα που τόσο μας λείπουν…
Ξεκίνησαν οι : Λουκάς , Τρουπης., Καλαβρος, Πλιτσης, Ξεφτερακης, Ντεμολαρι , Τσιγάρας, Σιδέρης, Λιακοπουλος, Νουρια, Αλεξίου.
Επίσης έπαιξαν οι Αγγελής και Ντοβλα.

Υ.Γ. 1 Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον κόσμο του Κορωπίου που είναι δίπλα στα παιδιά μας και περισσότερο τώρα στα δύσκολα και για αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

Υ.Γ.2 Πολύ μεγάλη χαρά νιώθουμε για τους 7 συνολικά παίκτες που έπαιξαν από την πόλη μας, αλλά ακόμη περισσότερο για ένα παιδί που βγαίνει από τα σπλάχνα της ακαδημία μας και σήμερα γράφτηκε στο φύλλο αγώνα σαν σκόρερ. Το όνομα του είναι Βασίλης Τρουπης και πρέπει να του δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για όλη την φετινή του πορεία γιατί πραγματικά δουλεύει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται μέσα στα παιχνίδια!! Συνέχισε έτσι Βασίλη και να ξέρεις ότι η ομάδα είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς!!!

Υ.Γ. 3 Με λάθη η διαιτησία των
ΣΙΜΙΤΖΗΣ Θ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ Χ.

Υ.Γ. 4 Ένα ακόμη δύσκολο ματς υπάρχει για τα παιδιά μας την επόμενη αγωνιστική και αυτό είναι με την νέα ομάδα της πόλης μας τον Πάο Κορωπίου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ