Ματσάρα στο Λαύριο! ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 1-1

Σ’ ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Β ΕΠΣΑΝΑ και με δυνατές μάχες, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ο Παλλαυρεωτικός σκόραρε στο 23ο λεπτό, όταν σε ξαφνική αντεπίθεση ο Δούμας, μπήκε απο δεξιά στη περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ταλαντούχος Νίκας με πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ στη κλειστή γωνία του Μητσόπουλου ισοφάρισε για τον Αχιλλέα σε 1-1.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν “στροφές” και με τον Πάλμο να κάνει ένα σουτ-κεραυνό έξω απο τη περιοχή παρ ‘ολίγο πήγε να κάνει την ανατροπή στο σκορ, αλλά ο Μητσόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το σκορ για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Τσιουρής, απο τον Αχιλλέα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν απο δεξιά μπήκε στη μικρή περιοχή αλλά το σουτ απέκρουσε και πάλι ο Μητσόπουλος. Στο 85ο λεπτό ο Πρέντι απο τον Παλλαυρεωτικό έκανε το σουτ έξω απο τη περιοχή αλλά ο Τόλιας απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 1-1 για τον Αχιλλέα, σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα απο τον μοναδικό κάμεραμαν Γιάννη Καφαντάρη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ