Γκαράνης: Να έρθουν διαιτητές απο άλλες Ενώσεις!

Σκληρή ανακοίνωση του πρόεδρου και ιδρυτή του ΑΠΟ Νικηφόρου, Γιάννη Γκαράνη μετά το τραγικό λάθος του διαιτητή Σκρεπετου στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης Β’, που νίκησαν οι γηπεδούχοι με 2-0.

Ο κ. Γκαράνης είναι αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα της διαιτησίας, γιατί δεν αντέχει σε κάθε αγωνιστική να βλέπει τέτοιες κακές διαιτησίες.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής για μια φορά ακόμη “εκτελέστηκε εν ψυχρώ.”
Δράστης αυτή τη φορά κάποιος… Σκρεπετος Σ. .

Ένας διαιτητής ο οποίος ήταν άψογος μέχρι το… 34ο λεπτό όπου μας αδίκησε κατάφορα, αποβάλλοντας ποδοσφαιριστή του Νικηφόρου και μας άφησε με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα και ενώ το ματς ήταν ακόμα 0-0.

Με αυτή του την απόφαση δεν μας άφησε να ορθώσουμε το ανάστημα που διαθέτουμε σαν ομάδα και να διεκδικήσουμε επί ίσης όροις κάποιους βαθμούς.

Ο διαιτητής στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν άψογος, αλλά με την κόκκινη κάρτα και την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, καταδίκασε την ομάδα μας.
Αυτό συμβαίνει κάθε Κυριακή.

ΔΕΝ έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης, ο οποίος είναι απο τις πρώτες ομάδες πανελλαδικώς που δημιούργησε Β’ ομάδα και με την πορεία του στη Γ’ Εθνική αποδεικνύει την δυναμική του.

Το ζήτημα είναι οι πολύ κακοί διαιτητές! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

Το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής σε θέματα διαιτησίας κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω.

Καλούμε τα αρμόδια όργανα της Ένωσης να ελέγξουν αυτά που αναφέρουμε και την άδικη αποβολή του παίκτη μας που ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Αν δεν μπορούν οι διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ να ανταπεξέλθουν όπως πρέπει και μέχρι να μάθουν…, μήπως πρέπει να φέρουμε διαιτητές απο άλλες Ενώσεις;

Με τιμή,

Για τον Α.Π.Ο. Νικηφόρο
Ιωάννης Γκαράνης”

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ