Νικηφόρος: «Ανεπιθύμητος για εμάς ο διαιτητής Παπανδρέου Γ.»

Στο χθεσινό αγώνα για την Γ ΕΠΣΑΝΑ και την 12η αγωνιστική, ο Πανβορειακός πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή ανατροπή μιας και στο ημίχρονο, έχανε 3-1 και τελικά νίκησε 4-3 στην έδρα του Νικηφόρου.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του ΑΠΟ Νικηφόρου, Γιάννης Γκαράνης μετά την χθεσινή εχθρική διαιτησία, εξέδωσε ανακοίνωση και σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση απο το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.

Η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Ως ομάδα έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία ωστόσο τα γεγονότα που συνέβησαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΝΒΟΡΕΙΑΚΟΣ ΑΣ δεν μας επιτρέπουν να παραμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο κ. Παπανδρέου Γεώργιος με τους βοηθούς Κωτσαινα και Δασκαλακη αποφάσισαν με το έτσι θέλω να στερήσουν από την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μέχρι το τελευταίο λεπτό αδίκησαν κατάφωρα τον ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο γήπεδο μας οι συγκεκριμένοι “κύριοι” είναι ανεπιθύμητοι.

Οι εφευρέσεις τους ήταν για γέλια και για κλάματα!

Οι τραγικές του αποφάσεις, δίνοντας οφσαιντ σε 3-4 τουλάχιστον περιπτώσεις που ο επιθετικός της ομάδας μας ενώ πήγαινε να σκοράρει κανονικά και ήταν 1 μέτρο πίσω απο τον τελευταίο αμυντικό τον υπέδειξαν σε θέση οφσαιντ.

-Γιατί τόσες κίτρινες κάρτες κ. Παπανδρέου;

– Γιατί τόσα φάουλ γύρω απο τη περιοχή της ομαδας μας;

-Γιατί είπατε στον αρχηγό της ομάδας μας Βλαχιώτη Λάζαρο “κάτσε καλά γιατί θα σε αποβάλω”; Με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο προπονητής μας να τον βγάλει εκτός γηπέδου για να μην τον αποβάλει.

Λόγω των διαιτητικών λαθών που έγιναν δεν μπορούμε να μην είμαστε αγανακτισμένοι. Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται «κομπλεξισμός» από τον συγκεκριμένο διαιτητή όταν ορίζεται σε αγώνες του ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ.

Σεβαστείτε τις ομάδες, σεβαστείτε την ιστορία όλων των ομάδων.

Υ.Γ.1: Πολλά ερωτηματικά μας αφήνει μια στιχομυθία που έγινε στη διάρκεια της ανάπαυλας και πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον εν λόγω διαιτητή με 3 παράγοντες του ΠΑΝΒΟΡΕΙΑΚΟΥ που ήταν μέσα στα αποδυτήρια με κλειστή την πόρτα.

Οι τρεις παράγοντες μόλις είδανε τον αρχηγό της ομάδας μας να μπαίνει στα αποδυτήρια, φύγανε γρήγορα. Τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια το ξέρουν μόνο αυτοί και ο διαιτητής.

Ο αρχηγός της ομάδας μας, πήγε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια να τον συγχαρεί για την απόδοσή του, εκείνος κατέβασε το κεφάλι και δεν απάντησε.

Υ.Γ.2: Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μας ζήτησαν να αποσυρθούμε απο τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και το σκεφτόμαστε…

Με τιμή,

Για τον Α.Π.Ο. Νικηφόρο
Ιωάννης Γκαράνης”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ