Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟ Κορωπίου B’, 1-0 τον Αστέρα Βάρης B’

Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του ανανεωμένου Αστέρα Βάρης Β΄, πέτυχε ο ΠΑΟ Κορωπίου Β’, επικρατώντας με 1-0, σε ματς για την 3η αγωνιστική στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τη πρώτη μεγάλη φάση, την δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με τον Μυφταρι να πλαγιοκοπεί απο δεξιά και να δίνει… πάρε-βάλε στον Γκοτζαμανης αλλά πέφτοντας να προλάβει τη μπάλα δεν πλάσαρε όπως ήθελε και ο Λουπέτης μπλόκαρε τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Μυφταρι δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 10ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Μυφταρι απο το κέντρο της μικρής περιοχής να σουτάρει ο Λουπέτης απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Γκοτζαμανης σε αντεπίθεση βγήκε σε τετ α τετ με τον Λουπέτη να λέει και πάλι “όχι” και να κρατάει το μηδέν!

Στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό, απο εκτέλεση κόρνερ απο αριστερά του Μιχασι, ο Λουπέτης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά, ο Γκίκας έπιασε τη κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 58ο λεπτό οι παίκτης της Βάρης αντέδρασαν και απείλησαν με τον Καλλιγά να πλασάρει μέσα στη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του Singh. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει χάθηκε στο 74ο λεπτό, όταν ο Καλλιγάς μέσα στη περιοχή πέρασε απο δεξιά τους αντιπάλους του έδωσε πάσα στον Μυλωνά αλλά ο Singh μπλόκαρε σταθερά κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Απο το 75ο λεπτό ο Αστέρας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στεργιόπουλου Σ. .


Διαιτητής Κατσινης Α.,
Βοηθοί: Ζαννίκος, Μιναρδος

ΠΑΟ Κορωπί 1903 Β’ Ομάδα (Κοτζαμάνης Γρηγόρης): Singh, Λέκκας, Shurha, Zykia, Χατζηνας, Γκίκας, Μυφταρι, Λουκαι, Μαρκοζανης (88′ Σιαπλαούρας), Μιχασι, Γκοτζαμανης

Αστέρας Βάρης Β’ Ομάδα (Παντελής Βασιλακόπουλος): Λουπέτης, Μουμτζής (46′ Στεργιόπουλος Σ.), Lamaj Santiago (63′ Νικίδης), Εκίζογλου, Φασουλιατζης, Μακρής, Τζάτζος, Αποστολόπουλος, Ντρετσα, Μυλωνάς, Καλλιγάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ