Προσφορά απινιδωτή στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων λειτουργίας του φαρμακείου μας, θέλοντας να ανταποδώσουμε ουσιαστικά τη στήριξη σας όλες αυτές τις δεκαετίες, αποφασίσαμε να δωρίσουμε έναν φορητό αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στην ομάδα της γειτονίας μας τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

Ο απινιδωτής είναι ένα δώρο ζωής, μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή ανιχνεύοντας και αποκαθιστώντας έναν επικίνδυνο καρδιακό ρυθμό και με αυτήν την προσφορά θέλουμε να αναδείξουμε δύο σημαντικά ζητήματα :

• Δεν πρέπει να υπάρχει στις μέρες μας κανένας χώρος αθλητισμού, καμία γειτονιά και κανένας επαγγελματικός χώρος που να μην υπάρχει αυτόματος απινιδωτής.
• Όλοι μας και όχι μόνο οι επαγγελματίες υγείας, μπορούμε να αφιερώσουμε λίγες ώρες εκπαίδευσης για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη χρήση του αυτόματου απινιδωτή που μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες για ένα συνάνθρωπό μας που απειλείται η ζωή του.

Στο φαρμακείο μας βρισκόμαστε καθημερινά και ολόπλευρα δίπλα σας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στην διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας στις πρώτες βοήθειες και στην βασική υποστήριξη ζωής (Basic Life Support, BLS)


-Κυριάκος & Πάρις Πανόπουλος
📍Φιλαδελφείας 328, Αχαρνές
🌐www.pharmacypan.gr
☎️2102316792

ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ.
Η ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ
Ι. ΘΕΟΧΑΡΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ