ΧΡΥΣΑΦΗΣ: ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ

Επιστολή του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ κ. Σταύρου Χρυσάφη :

Φίλες και Φίλοι , αγαπητοί συνδημότες, εκλεκτοί συνεργάτες, συνάδελφοι και συνοδοιπόροι μου στα πολλά χρόνια της ενασχόλησης μου με το Ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό…….

Αισθανόμενος βαθιά εκτίμηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και μου δείχνετε όλοι εσείς τόσα πολλά χρόνια , και ειδικότερα τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω του νέου μου ρόλου ως Αντιδημάρχου του Δήμου Μαρκοπούλου και των αυξημένων υποχρεώσεων μου , δεν θα επιδιώξω να δηλώσω υποψηφιότητα για ανανέωση στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ.

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας, και να δηλώσω ότι θα είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον προς το κοινό μας Αθλητικό συμφέρον…

Άλλωστε , και επειδή θα συνεχισω να αφιερώνομαι πλήρως στην υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, είμαι βέβαιος ότι ο νέος μου ρόλος ως Αντιδήμαρχος , θα μου επιτρέψει να συμβάλω ακόμη περισσότερο στην πρόοδο και την ευημερία του τοπικού μας Ποδοσφαιρικού και, γενικά , Αθλητικού κοινού..

Πάλι, σας ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου δώσατε να υπηρετήσω στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ ως Αντιπρόεδρος αλλά και ως μέλος , όπως υπηρέτησα και ως Πρόεδρος και παράγοντας σε διάφορα Αθλητικά Σωματεία , και υπόσχομαι ότι θα είμαι στη διάθεση όλων σας για να μοιράζομαι τις ιδέες μου και την τεράστια πλέον εμπειρία μου, για το κοινό μας αγαθό. Τον Αθλητισμό γενικά, και το Ποδόσφαιρο ειδικότερα….

Με εκτίμηση,
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

Αντιδήμαρχος Δήμου Μαρκοπούλου
Επιχειρηματίας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ