Άνετος και ωραίος ο Αστέρας Βάρης, 4-0 τον Θησέα Ν.Μάκρης

Το νέο αίμα και των δύο ομάδων άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και παίξανε όμορφο ποδόσφαιρο και για ακόμη μία φορά, αποδείχτηκε ό,τι η Ανατολική Αττική σφύζει από ταλέντο και ποιότητα!

Ο Αστέρας Βάρης, νίκησε 4-0 τον Θησέα Ν.Μάκρης και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Κοφσανίδης, Νιούμαν, Ντούλιας και Ερρίκος ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Καβάση.

Απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι κυανόλευκοι πίεσαν και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Κοφσανίδη να κάνει ένα τρομερό σουτ απο τα 30 μέτρα και να κάνει το 1-0.

Μερικά λεπτά αργότερα, ο… Νιούμαν προειδοποίησε και με ωραίο πλασέ παραλίγο να χριστεί σκόρερ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μουσκάι.

Στο 18ο λεπτό ήταν η στιγμή για να σκοράρει ο Νιούμαν, όταν συνδυάστηκαν υπέροχα οι Μπάκας και Φαμέλης με τελικό αποδέκτη τον Νιούμαν και με σουτ έκανε το 2-0.

το 55′ ο Ντούλιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με πλασέ μετά από απόκρουση του Μουσκάι σε σουτ του Σακελλαρίου και στο 68′ ο Ερρίκος με σουτ σφράγισε το εισιτήριο για το 0-4.

Διαιτητής: Ρεντίφης
Βοηθοί: Ξουρίδας-Κουλοχέρης

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Μουσκάι (71′ Κατσιούλης), Μηναδάκης, Νούκας, Μαγγίνας, Νομικός, Τσέλιος (46′ Βούσουλας), Μόκας (60′ Τσέλιος), Ανδριάς (46′ Βεϊζάι), Παρασκευόπουλος, Νικηφοράκης (71′ Τρίμης), Ντολλάνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (62′ Χριστίνης), Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου (62′ Μπάρα), Νικολακόπουλος, Κοφσανίδης, Ερρίκος (75′ Μπάκας) Φαμέλης, Ντούλιας (62′ Μπελαβράκης), Νιούμαν (75′ Γιάννηςς)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ