ΕΠΣΑ: Κυπελλούχος η Νέα Ιωνία

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Στο 53ο τελικό κυπέλλου γιορτή της ΕΠΣΑ που διεξήχθει στο γήπεδο Γ.Καμάρας στην Ριζούπολη παρουσία 2.500 θεατών η Νέα Ιωνία επικράτησε με 2-0 του Αρη Πετρούπολης και κατέκτησε πανάξια το κύπελλο ενώ διεκδικεί και την άνοδό της στην ΓΈθνική σε αγώνες μπαράζ.
Οι παίκτες της Νέας Ιωνίας του Ισίδωρου Σταυριανού ήταν πιο ουσιαστικοί στάθηκαν με αξιώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια επικράτησαν.
Οι Μικρασιάτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατακτούν το τρόπαιο που το πανηγύρισαν έξαλα στο τέλος του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους τους.
Απο την άλλη πλευρά ο Αρης Πετρούπολης αν και ήταν το φαβορί της διοργάνωσης τα βρήκε σκούρα προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά ήταν τραγικός.Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση έλυσε την συνεργασία της με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο.

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΙΤΖΕΛΟ


Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρουπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητη, Κώστα Βελιτζελο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

5′ ο Τσουβαλτσίδης έδωσε την ασίστ στον αμαρκάριστο Κρητικό εκεί παρενέβει ο ο Χατζηγεωργίου και με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.
29΄ ο Ντος Σάντος έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε από το ύψος της περιοχής και απέκρουσε ο Σικαλιάς.
30′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Γκοτοβός έδιωξε στα τυφλά την μπάλα μέσα στην περιοχή του έφτασε στον Ραυτόπουλο που με σούτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-1.
42′ ο Κρητικός έβγαλε την σέντρα απο τα αριστερά ο Τσουβαλτσίδης έπιασε το σούτ μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο Μπαλασάκης.
44′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Βεζιρτζόγλου ύστερα από πάσα του Αντωνόπουλου με σούτ απο 25μ άφησε άναυδο τον Σικαλιά 0-2.
56΄ο Βεζιρτζόγλου έδωσε την ασιστ ατον Σταύρου σούταρε άουτ.
59΄ο Ντο Σάντος έδωσε στον Σταύρου σούταρε πάνω απο τα δοκάρια.
61΄ ο Ντο Σάντος ΄δωσε την ασιστ στον Σταύρου ο τελευταίος σούταρε απέκρουσε ο Σικαλιάς και ο Βεζιρτζόγλου έστειλε την μπάλα άουτ .
68΄ο Πλατέλας που είχε μπεί νωρίτερα αλλαγή έγινε κάτοχος της μπάλας ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα Σικαλιά ο διαιτητής κοντά στην φάση έδειξε παίζετε προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών της Ν.Ιωνίας.
79′ ξαφνικό σουτ του ABANKWA μέσα απο την περιοχή έστειλε την μπάλλα πάνω απο τα δοκάρια.
Διαιτητής: Χ.Τσουκαλάς. Βοηθοί: Χ.Νικολάου-Μ.Μαραθωνίτης.4ος: Κ.Μπαιρακτάρης.
Παρατηρητές: Ν.Δακουράς-Χ.Λυμπέρης.


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (προπονητής Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (54′ Βλαχομήτρος), Κορώνης (87′ Θεοδωρακόπουλος), Καρδάμης, Γκότοβος, Σκεντεράι (70′ Μουστάκης), Ντόη, Τσίτσαρης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Αμπάνκουα

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (προπονητής Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Δ. Ραυτόπουλος (49′ λ.τρ. Ντεμπά), Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης (67′ Μαρίνου), Κωνσταντίνου, Τζαμάι (77′ Μπάστας), Σταύρου, Βεζιρτζόγλου, Φερναντίνιο (77′ Γερόλυμος), Αντωνόπουλος (67′ Πλατέλλας).

Ο Προέδρος της Νέας Ιωνίας Δημήτρης Κουλούρης με τους σκόρερ Ραυτόπουλο-Βεζιρτζόγλου με το Κύπελλο.


Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ