Θεμιστοκλής Αιγάλεω: Μπροστάρης ο Ραυτόπουλος!

Μια ομάδα νέων προσώπων , με επικεφαλής τον ένθερμο φίλο κ. Γιώργο Ραυτόπουλο, μπήκαν μπροστά και ανέλαβαν τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ο Γιώργος Ραυτόπουλος, γέννημα – θρέμμα της περιοχής του Λιούμη Αιγάλεω, δεν είναι άγνωστος στον σύλλογο, είναι οπαδός του ιστορικού σωματείου από τα παιδικά του χρόνια, ενώ μάλιστα πριν από τρεις (3) σεζόν, είχε διατελέσει και Γενικός Αρχηγός του ανδρικού τμήματος.

Άρα το ενδιαφέρον του για την ομάδα δεν υποχώρησε ποτέ, και σε αυτό το πλαίσιο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είχε συνεχείς επαφές με τον Υπεύθυνο του συλλόγου κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Οι επαφές αυτές εντάθηκαν όπου σε ένα πρώτο πλάνο συμφωνίας, αποφασίστηκε ο Γιώργος Ραυτόπουλος, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, βετεράνους παίκτες και φίλους του συλλόγου, να «τρέξουν» το ανδρικό τμήμα.

Επειδή η αίγλη του ποδοσφαιρικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω είναι μεγάλη και έχει τεράστια δυναμική, ειδικά στην περιοχή του Λιούμη Αιγάλεω, ο Γιώργος Ραυτόπουλος σε αυτή την πρώτη φάση «συνασπισμού», βρήκε και άλλους συμπαραστάτες σε αυτή την επανεκκίνηση του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς σε αυτό το σχήμα διοίκησης και διαχείρισης του ανδρικού τμήματος, σε αυτή την αρχική μορφή, θα είναι επίσης ο αδελφός του Νίκος Ραυτόπουλος, ο Νίκος Στέφος , ο εμβληματικός βετεράνος της ομάδας Διονύσης Στυλιανόπουλος, ο Στέλιος Βίλα, ο Χρήστος Λιαμπότης και έπονται και άλλοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ