ΕΠΣΑ: «Χοντρά» επεισόδια στον αγώνα Αστέρας Καισαριανής-ΠΑΟ Ρουφ


Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε η αναμέτρηση του Αστέρα Καισαριανής με τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Δείτε τη δημοσίευση του soccerlive.gr

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά το τριπλό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Σ. Νικολάου και μετά από εκατέρωθεν προκλήσεις στην εξέδρα, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν μαζικά προς εκείνους της φιλοξενούμενης, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα για περίπου ένα λεπτό, αλλά να χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Συνέπεια των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν άτομα από την εξέδρα του Ρουφ, ορισμένα εκ των οποίων πήδηξαν στον διάδρομο πίσω από τους πάγκους, για να αποφύγουν την επίθεση που δέχθηκαν και από το μένος εκείνων που την εκδήλωσαν. Τόσο από την επίθεση, όσο και από την πτώση στο έδαφος από μεγάλο ύψος σημειώθηκαν οι τραυματισμοί, ενώ άμεσα στο γήπεδο κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα και αντιλαμβανόμενοι τι συνέβαινε, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γίνουν μάρτυρες των επεισοδίων, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ εξέφραζαν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν αποτράπηκαν τα συμβάντα από τους ιθύνοντες του Αστέρα και επί της ουσίας δεν προστατεύτηκαν οι άνθρωποι που δέχθηκαν την επίθεση. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι παρά την ένταση που υπήρχε, στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα δεν ξέφυγαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ