Κεραυνοί Δάρα: “Δημοσιογράφοι των τριάκοντα αργυρίων”

Από τον πρόεδρο του ΑΟΠ Χαλκηδονικός και αντιπρόεδρο της AIPS (Παγκόσμια Ένωση Αθλητικών Συντακτών) Γ. Δάρα και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή:

«Η απόφαση του κ. Παναγιώτη Δημητρίου και του ΔΣ της ΕΠΣΑ, να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΣΑ σε καφέ-εστιατόριο ευτελίζει των πρώτη ποδοσφαιρική Ενωση της χώρας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Γιώργου Ηλιάδη!

Έτσι εξηγείται βέβαια γιατί τα γραφεία της ΕΠΣΑ παραμένουν έξι μήνες κλειστά ακολουθώντας πιστά τον κλάδο της εστίασης. Ο Χαλκηδονικός δεν πρόκειται να μετάσχει ποτέ σε εκλογές-παρωδία, πάλι με ταχτοποιημένα πληρεξούσια και «δωράκια» κορωνοιού σε «δημοσιογράφους» site για να εξυμνούν τον δωροθέτη και να μη δημοσιεύουν καμία αντίθετη φωνή.

Ούτως η άλλως, ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός με τα 100 χρόνια ιστορίας του, θα κατεψήφιζε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της ΕΠΣΑ μέχρι να εκδοθούν τα πορίσματα της Οικονομικής Εισαγγελίας, της ΑΑΔΕ και της Εισαγγελίας Αθηνών, που ερευνούν πράξεις και παραλείψεις της ΕΠΣΑ κατά παράβαση των νόμων, του καταστατικού της ΟΥΕΦΑ, της ΕΠΟ και την ΕΠΣΑ, του ΚΑΠ αλλά και της δεοντολογίας.

Για τα «δωράκια» και τις εξυπηρετήσεις σε «δημοσιογράφους» και site που αποτελούν όνειδος και για τις δύο πλευρές, θα επιληφθούν σύντομα οι Δημοσιογραφικές Ενώσεις, το ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας.

Ευτυχώς που υπήρξαν και ορισμένοι, πραγματικοί δημοσιογράφοι, που τίμησαν το επάγγελμα και τα ΜΜΕ που εργάζονται και αρνήθηκαν τα «τριάντα αργύρια» .

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ