Η ακαδημία του Ικαρου Νεοκτίστων έκοψε την πίτα

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Ικαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρουσία προπονητών, αθλητών και γονέων στο παραδοσιακό ψητοπωλείο του Βάγιου στα Νεόκτιστα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου κ. Ιωάννης Ηλίας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος κ. Μάρκος Μάμας, η Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος με ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, κ. Μαρία Γκούμα, ο Γενικός Αρχηγός του Α.Π.Σ. Ικαρος Ασπροπύργου κ. Αντώνιος Αμπατζής και ο τέως αντιπρόεδρος του Α.Π.Σ. Ικαρος Ασπροπύργου κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Μουστακίδης.

Κατά την επίσκεψη του δημάρχου κ. Ιωάννη Ηλία, οι μικροί αθλητές της ακαδημίας τον υποδέχθηκαν με μια μικρή έκπληξη, δίνοντας του μια όμορφη γλάστρα με λουλούδια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συνεισφορά του στην ακαδημία.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές “καλή επιτυχία και καλή πρόοδο!”

Ο “τυχερός” της πίτας δεν ήταν μόνο ένας καθώς τα φλουριά ήταν τρία. Η τύχη χαμογέλασε στην Αγγελική, στην Σάντρα και στον Στέλιο.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε τραπέζι για όλους τους παρευρισκόμενους.

“Η εικόνα και η πορεία του Κ13 αυτή τη χρονιά, αφήνει μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον”, δήλωσε ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής, Νικόλαος Ντε Κραν.

Πηγή: Aspropyrgos News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ