Η αναπυξιακή του Πανελευσινιακού Β΄2-1

Η Αναπτυξιακή ομάδα Β΄του ΑΟ Πανελευσινιακού σε αναβληθέντα παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στην Β΄κατηγορία επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο Γιώργος Ρουμελιώτης της Λαμπερής Ελευσίνας με 2-1.

Τα τέρματα για τους μπέμπηδες των σταχυοφόρων του Μιχάλη Κατσάφαρου σημείωσαν οι Παπασταματίου 37′ και Οικονομόπουλος 50′. Για λογαριασμό της Λαμπερής σκόραρε ο Παπανικολάου 38′

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 51′ μετά το 2ο τέρμα του Πανελευσινιακού αποβλήθηκε ο Λακουμέντας της Λαμπερής για εξύβριση στο ποδοσφαιριστή Καλιτσουνάκη.
Στο 34′ λεπτό τραυματίστηκε ο Αγγελακόπουλος της Λαμπερής μετά από γλίστρημα και πτώση στο έδαφος με κάταγμα στο αριστερό αντιβραχιόνιο και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Διαιτήτευσε ο Χ. Μανούρας. Βοηθοί: Ζειμπέκης-Κουτσοβέλης. Παρατηρητής αγώνα Ι. Κουρής. Ιατρός αγώνα Χ.Νικολοπούλου.

ΑΟ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Τούρτας, Μαλιαράκης,Ρούσσης, Αντύπας, Καλιτσουνάκης, Κωστακόπουλος, Ταμπακάκης, Παπασταματίου,Οικονομόπουλος,. Μούχο, Λινάρδος(75′ Σταμάτης).

ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Σαμαράς, Αγγελακόπουλος(34΄λόγω τραματισμού Τζάνος), Κουσιωρής, Δρούγγος(79’Καίσαρης), Καίσαρης Π, Λακουμέντας, Μπόνος,Ράγγος,Βάσκα, Παπανικολάου, Τσιαμάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ