Ο Μανδραικός στο γειτονικό ντέρμπι 3-1 τον ΠΑΟΚ

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μιχάλη Λελούδα(40’πεν. 67’85’) που σημείωσε χατ τρικ! ενώ είχε και δοκάρι ο Μανδραικός του Άκη Τζουμερκιώτη συνεχίζοντας το καλπασμό του επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του ΠΑΟΚ Μάνδρας στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Περάμου(λόγω τιμωρίας) με 3-1.
Ο τεχνικός του Μανδραικού προσπάθησε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό την Τετάρτη.
Οι ποδοσφαιριστές του Μανδραϊκού έδειξαν ότι δεν επηρεάστηκαν από τα πρόσφατα γεγονότα και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δείχνουν στο γήπεδο την αναμφισβήτητη αξία τους.
Ο αγώνας διεξήχει κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας και στην εξέδρα ελάχιστοι φίλαθλοι (όσοι προβλέπονται) μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλίας κ. Αρμόδιος Δρίκος. Άλλωστε στο γήπεδο έπαιζαν δυο ομάδες από την πόλη του.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ Μάνδρας σημείωσε ο Παπαδόπουλος 89′. Τρία δοκάρια ο Μανδραϊκός με Λελούδα , Πετσίτη 78′ και Λαμπρίδη 14′. Ένα δοκάρι και για τον ΠΑΟΚ με τον Παπακωνσταντίνου 87′.

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Χρήστος Παύλος-Κώστας Τερζόπουλος. Παρατηρητής αγώνα: Κώστας Βαλσαράς. Ιατρός αγώνα: Γιάννης Δρένης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ(προπονητής Ακης Τζουμερκιώτης): Μαβίδης, Λογοθέτης, Φραγκόπουλος(70’Φυσαράκης), Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλικάντης, Γιουκαρής(76΄Γεωργιάδης), Λελούδας, Γκαβζίδης(62΄Πασαλίδης Χ),Στίσι Α(62΄Κακοσίμος),Χαλβατζίου(70’Πετσίτης)
ΠΑΓΚΟΣ: Παλιγγίνης, Χαλκίδης, Βούκα,Παροτσίδης.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ(προπονητής Γιάννης Μπότσης). Στεφανίδης(70’SPAHIJA),Ζετινίδης,Δανιηλίδης(27’Παπαδόπουλος), Στυλίδης, Χωραβάτης,Μιχαηλίδης(77’KAMSHI),Πουρουζίδης,Τζανέτος,Σιδηρόπουλος(77’NDOCI),Παπακωνσταντίνου.Μανασίδης.
ΠΑΓΚΟΣ: Γεωργιάδης,SEFA,Βάσης,Σωπιάδης, Πετσίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ