Ο Πανελευσινιακός Β 3-2 τον Ολυμπιακό Ανω Λιοσίων

Η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου ο Πανελευσινιακός Βγια την 22η αγωνιστική της Β κατηγορίας αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ειδικά στο α’ ημίχρονο νίκησε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική (μετά τον Ευκλείδη Μεγάρων εκτός έδρας) στο γήπεδο “Γεώργιος Ρουμελιώτης” και τον Ολυμπιακό Άνω Λιοσίων με 3-2.
Τα τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν όλα στο α’ ημίχρονο με τους Οικονομόπουλο στο 7′ , τον Μούχο στο 14′ και Ανδρέου στο 17′ ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Νικολόπουλος στο 19′ και ο Καρασαββίδης στο 76′.
Στο 89′ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λιοσίων Κοτσανίτης, για ανατροπή εκτός περιοχής στον Μούχο , ο οποίος είχε προφανή θέση για γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρέλιας Θ. με βοηθούς τους Δράκος Χ. και Κατσίφας Β.
Παρατηρητής Αγώνα ο Κουρής Ιωάννης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β’ (προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος) Τσικόλας, Παπασταματίου (70′ Λανάϊ), Λινάρδος (76′ Αντύπας), Μουστόγιαννης, Καλιτσουνάκης, Κωστακόπουλος, Ταμπακάκης (Μύρτα), Ανδρέου, Οικονομόπουλος, Μούχο, Κουκούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (Νίκος Τσιαντάκης) Κοτσανίτης, Γερογιάννης, Μπαλαματσιάς, Κατσαρός, Δεληγιάννης, Μήτρος, Καρασαββίδης, Νικολόπουλος Ι.(85′ Κοντογιάννης), Γιαννακουδάκης (60′ Κουρτίδης), Νικολόπουλος Λ. (89′ Κανάκης), Κληρονόμος (60′ Αβετίδης).

Φωτό αρχείου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ