Σπύρος Ρούσσος: Προπονεί αλλά και εξελίσσει τους νεαρούς αθλητές του

Ο 24χρονος προπονητής τερματοφυλάκων από την Δυτική Αττική, Σπύρος Ρούσσος, έχει τραβήξει την προσοχή διάφορων ακαδημιών της περιοχής και όχι μόνο, για τον τρόπο που συνεργάζεται, προπονεί αλλά και εξελίσσει τους νεαρούς αθλητές του.

Ο Σπύρος Ρούσσος ανέλαβε για πρώτη φορά προπονητής τερματοφυλάκων σε ακαδημία ποδοσφαίρου την περίοδο 2022 – 2023 στον Ικαρο Ασπροπύργου για σύντομο όμως χρονικό διάστημα.

Την αμέσως επόμενη σεζόν (2023 – 24), επιστρέφει και πάλι στην ακαδημία Ικαρος Ασπροπύργου. Η προθέρμανση πριν από κάθε αγώνα, οι οδηγίες και οι συμβουλές του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έφεραν πολύ σύντομα την πρώτη του πρόταση από τον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα από την ακαδημία Ατρόμητος Πειραιά ως βοηθός προπονητή τερματοφυλάκων. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε την συνεργασία του και με την ακαδημία Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, υπάρχει κι άλλη υποψήφια ακαδημία που φέρεται να θέλει να συνεργαστεί με τον 24χρονο προπονητή.

“Είμαι περήφανος να μαθαίνω σε ένα παιδί τα μυστικά της θέσης και να τον βλέπω σιγά-σιγά να παίζει μπάλα. Γενικά, όταν κάνω προπονήσεις με μικρά παιδιά, καθαρίζει το μυαλό μου.”, δήλωσε ο Σπύρος Ρούσσος, προπονητής τερματοφυλάκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ