Στο κόλπο ο ΑΟ Ζωφριάς

Ο ΑΟ Ζωφριάς για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας επικράτησε στο γήπεδο Καματερού του ΑΟ Μίμα Μικρασιατικής με 2-1 και μπήκε σφήνα σττις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Αδάκτυλου σημείωσαν οι Πλατανιάς 5′ Μανάφας 54′ Για λογαριασμό του ΑΟΜΜ του Νίκου Πατσίρη σκόραρε ο Παρασκευόπουλος 79′.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας. Βοηθοί:Χ.Παύλος-Β.Θωμόπουλος.

ΖΩΦΡΙΑ(προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος): Καναβάκης, Τσαμπούρης, Φυσαράκης, Πουλικίδης, Νίκα, Ρεφενδάριος(78′ Μαχμουτάι), Τσαφταρίδης(88′ Παπαδιώτης), Κατσάνος(67′ Ντάμπος), Πλατανιάς, Γεγές, Μανάφας.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΑΟ ΜΙΜΑΣ(προπονητής Νίκος Πατσίρης): Κουφής Δ., Χατζής, Κήττας, Κουτσουμπής, Φρυγανάς, Χαμπιλάι, Μήτσος(84′ Μιχαήλης), Στρατάκης, Παπανικόλας(58′ Ζουμπουρλής), Κουφής Γ.(71′ Καλαϊτζής), Παρασκευόπουλος.

Η διοίκηση του συλλόγου του ΑΟΖ βράβευσε τον Κώστα Γιαννακόπουλο, πρώην πρόεδρο και εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου μας! Η τιμή που μας έκανε ήταν ακόμα μεγαλύτερη, μιας και προσκάλεσε στο γήπεδο μέλη της οικογένειάς του και φίλους, που ανταποκρίθηκαν με χαρά σ’ αυτή την ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Και δεν έμεινε εκεί, καθώς συμμεριζόμενος την προσπάθεια της διοίκησης έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι… Κύριε Κώστα σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα με το “Ζ” στην καρδιά. Σε περιμένουμε ξανά μαζί μας, καθώς και απ’ ό,τι φαίνεται είσαι και… γουρλής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ