Έλληνες Επίλεκτοι – Επίλεκτοι Φίλοι: Γκολ αγάπης για “το Χαμόγελο του Παιδιού”

Γέμισε γκολ αγάπης για τα παιδιά του ”Χαμόγελου του Παιδιού” το γήπεδο ”Μαρτίνου” στη Ραφήνα.

Η ομάδα ”Έλληνες Επίλεκτοι” που τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού ”το Χαμόγελο του Παιδιού” έπαιξε με την ομάδα ”Επίλεκτοι Φίλοι”, με μήνυμα για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τα παιδιά με αυτισμό.

Ο αρχηγός του ”Χαμόγελου” Αργύρης Κωστάκης καλωσόρισε τις αποστολές, μεταφέροντας τις ευχές του προέδρου του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου.

Τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, ο οποίος επισήμανε τη σημασία τέτοιων αγώνων ανθρωπιστικού σκοπού. Ο κ. Κάρλος έδωσε συγχαρητήρια στις δύο ομάδες.

Το παρών έδωσε και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρήγος, εθελοντής του ”Χαμόγελου”.

Η μεγάλη στιγμή ομορφιάς στο ματς ήταν όταν μπήκε τιμητικά ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο ο 12χρονος Παναγιώτης Κατσιάδας γιός του δεύτερου στην ιεραρχία αρχηγού στο ”Χαμόγελο” Κώστα Κατσιάδα, ο οποίος του έδωσε το περιβραχιόνιο. Στην ίδια 11άδα πατέρας και γιός, ο οποίος ήταν αρχηγός με εξαιρετική απόδοση! Μάλιστα έτρεξε πρώτος να αγκαλιάσει τον πατέρα του όταν σκόραρε! Σκόρερ χρίστηκε και ο Δημήτρης Δελτσίδης, ενώ την απόκρουση του αιώνα έκανε στο τελευταίο λεπτό ο ”αίλουρος” Τάσος Αραπκιλής.

Ραφήνα Γκολ αγάπης <br> για &#039;&#039;το Χαμόγελο <br> του Παιδιού&#039;&#039;

Το παιχνίδι σφύριξε ευγενικά ο διαιτητής Παναγιώτης Μπαλλής, ο οποίος είχε έρθει στο γήπεδο με τη σύζυγο και το νεογέννητο μωρό τους! Εικόνες που κάνουν το ποδόσφαιρο γέφυρα ανθρωπιάς και ελπίδας.

Έλληνες Επίλεκτοι: Άγγελος Τσάτσης, Βαγγέλης Τάτσης, Χάρης Ρωιμπάς, Δημήτρης Κοτούζας, Παναγιώτης Φάκος, Κώστας Δικαιούλιας, Χρήστος Μυλωνάς, Αργύρης Κωστάκης, Δημήτρης Δελτσίδης, Κώστας Κατσιάδας, Κώστας Καλούδης, Τάσος Ζαβερδινός, Παναγιώτης Κατσιάδας, Τάσος Αραπκιλής.

Επίλεκτοι Φίλοι: Παπακωστόπουλος, Θυμιόπουλος, Γιαραμαζίδης, Ξύκης. Μαντωνανάκης, Γιαννουλάτος, Αγγελόπουλος, Τζάτζας, Γκαιδάς, Δημητρόπουλος, Μερτζάνης, Τρικαλιώτης, Παππάς, Πολυχρόνου, Χαραμής, Χάλιος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

πηγη 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ