Έσκασε «βόμβα» στη Γ’ Εθνική!-Ο Σταυροθανασόπουλος στη ΜΑΡΚΟ!

Μία απο τις σημαντικότερες μεταγραφές στη Γ’ Εθνική ανακοινώθηκε πριν απο λίγο με τη ΜΑΡΚΟ να κάνει δικό της τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο που αγωνιζόταν αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος της Μαρκό, Δημήτρης Παναγάκος, έκανε μία ακόμα έκπληξη τη φετινή μεταγραφική περίοδο κάτι που δείχνει σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο ό,τι η Μαρκό τη φετινή σεζόν δεν θα κοιτάξει απλά να σωθεί στη κατηγορία, αλλά να πρωταγωνιστήσει!

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Σταυροθανασόπουλου :

Μεταγραφή υψηλού επιπέδου απο την ομάδα μας που κάνει δικό της τον πολυπειρο πλάγιο επιθετικό.

Με αυτή την σπουδαία μεταγραφή για την ΜΑΡΚΟ η διοίκηση δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας ενόψει του πρωταθλήματος!!

Ο Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του απο την ομάδα του Πανιωνίου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο για να μεταβεί μετά στην Σουηδία όπου αγωνίστηκε με τις Akropolis, IK Frez Taby,IFK Haninge ενώ πέρασε και απο την Φιλανδία απο την VPS. Περισυ γύρισε στην Ελλάδα για τον Φωστήρα και απο φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΜΑΡΚΟ!!

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία απο τα πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ εθνικής της Σουηδίας καθώς και απο την Α’εθνικης Φιλανδίας,ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνισθεί στην Superleague, Superleague k19 και στο κύπελο Ελλάδος !!

Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

 
 

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Βάασα ο Σταυροθανασόπουλος

staurothanasopoulos

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ