ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Γιάννης Γκαράνης του Μιχάλη, και όχι ο γιος του αείμνηστου βουλευτή Γεωργίου, αναλαμβάνει τελικά τη θέση αναπληρωτή πρόεδρου στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος είναι γιος του αείμνηστου κλινικάρχη Μιχάλη που έχει άμεση ενασχόληση στην Αθήνα με το ποδόσφαιρο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ:

« Είναι ιδρυτής της φημισμένης στην Αθήνα πρότυπης ακαδημίας Α.Π.Ο. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ και στην οποία έχουν εργασθεί ως προπονητές μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Ντάνιελ Μπατίστα Λίμα, και επικεφαλής του ιατρικού team ήταν και είναι ο πασίγνωστος ορθοπεδικός χειρουργός, Ξενοφών Ρούσσης».

Ο συγκεκριμένος υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας διευκρίνισε ότι ουδέποτε έκανε πρόταση στον Γιάννη Γκαράνη του Γεωργίου με τον οποίο γνωρίζονται πάνω από 40 χρόνια, αλλά έχει να μιλήσει μαζί του αρκετό χρονικό διάστημα.

Σχετικά με τη συμμετοχή του Ηλία Σελιώνη στην ομάδα, η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει «ότι ουδέποτε προτάθηκε από οποιοδήποτε στέλεχος της ΠΑΕ η συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε σκοπό να προτείνει στον κ. Σελιώνη την πρόσληψή του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της πανθομολογούμενης γνώσεως όλων των σχετικών με τη λειτουργία μίας ποδοσφαιρικής εταιρείας, εξαιτίας της μακρόχρονης υπηρεσίας του στην ΕΠΣ Λαρίσης, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.
Ουδέποτε, επίσης, προτάθηκε στον κ. Σελιώνη να ενταχθεί στο προπονητικό team, όπως ανακριβώς δημοσιοποιήθηκε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ