Οι «Μπέμπηδες» του Αστέρα Βάρης που… μεγάλωσαν απότομα! (video)

Ποιος θα το περίμενε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της φετινής ΕΠΣΑΝΑ, αυτό της Γ’ Κατηγορίας, με 7 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο, για τη Β κατηγορία, η πιο μικρή ομάδα σε Μ.Ο. ηλικίας (ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ Β’) να βάζει… τα γυαλιά στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας, πόσο μάλλον δε, όταν μιλάμε για ένα πρωτοποριακό ποδοσφαιρικό εγχείρημα, όπως αυτό της δημιουργίας της δεύτερης ομάδας με απώτερο σκοπό να αξιοποιηθούν τα ταλέντα του συλλόγου.

Και το αποτέλεσμα;
Απο τα μέσα της περιόδου να προωθούνται παίκτες απο τον Αστέρα Βάρης Β’ στον Αστέρα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα να αγωνίζονται και βασικοί! Μόνο ικανοποιημένοι θα μπορούσαν να αισθάνονται οι υπεύθυνοι της ομάδας, Αντρέας Αντάρτης και Καβάσης Γ. . 
Κι όμως,  ενώ πολλοί θα περίμεναν, να μην ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι και τη πορεία της ομάδας στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, οι «Μπέμπηδες» του Γιώργου Καβάση έχουν βαλθεί να τρελάνουν φέτος όλη την ΕΠΣΑΝΑ!

Σε μία απο τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, (1 ήττα και 2 ισοπαλίες) αυτή του Πικερμίου, οι παίκτες του Αστέρα Βάρης κατάφεραν να πάρουν εμφατικό “διπλό” και μάλιστα με 4-2!

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Μπάκας στο 21ο λεπτό απο τον Αστέρα, άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Ισοφάρισε ο Μπαμπαλης σε 1-1 με ωραίο σουτ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Μπερέτη, στο 53ο λεπτό απο το σημείο του πέναλτι έκαν το 2-1.

Παρ’ όλο που βρέθηκαν με τη πλάτη στον τοίχο οι παίκτες του Αστέρα βρήκαν τα ψυχικά αποθέμετα και έκαναν την επική ανατροπή!
Στο 66ο λεπτό ο Μπελαβράκης με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-2, για να έρθει ο Αγγελίδης να κάνει τα “μαγικά” του στο 83ο λεπτό και να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να κάνει την ανατροπή με 2-3. Την επική ανατροπή για την ομάδα της Βάρης ολοκλήρωσε στο 92ο λεπτό ο Γιάννης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Πριν τη σέντρα, οι παίκτες της ΑΕ Πικερμίου και του Αστέρα Βάρης, όπως και οι διαιτητές της αναμέτρησης έστειλαν μήνυμα κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, κρατώντας πανό που έγραφε «σταματήστε τον πόλεμο».

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ