Με εορταστικό κλίμα το 2ο Τουρνουά Γ. Κασιδόκωστας

Σε εορταστικό κλίμα και με απόλυτη επιτυχία, διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου το «2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Γεώργιος Κασιδόκωστας», στη μνήμη του επί χρόνια Προέδρου του Α.Ο.Βουλιαγμένης.

Με την συμμετοχή αθλητών ηλικίας από 6 έως 16 ετών των Σωματείων: ΕΥ ΖΗΝΑ.Ο. Διάνας Ηλιούπολης, Π.Α.Ε. Ηλιούπολης , Π.Α.Σ. Αθηνών,  και Α.Ο. Βουλιαγμένης, διεξήχθησαν αξιόλογες φιλικές αναμετρήσεις, ανταμείβοντας με αυτόν τον τρόπο τους γονείς που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Μετά το πέρας αυτών, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα χαράς και συμφιλίωσης, όλοι οι αθλητές του ομίλου μας βραβεύτηκαν με αναμνηστικό μετάλλιο και κάθε ομάδα με αναμνηστικό κύπελλο. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Παντελής Κασιδόκωστας (αδερφός του Γιώργου Κασιδόκωστα). ο Διονύσης Γεωργουλόπουλος (Ιδρυτικό μέλος του Ομίλου μας), ο Μανώλης Καπίρης (Τεχνικός Διευθυντής τμήματος Ποδοσφαίρου του Ομίλου)

Την έναρξη του Τουρνουά έκαναν οι ομάδες Αστεράκια της ομάδας μας και του Π.Α.Σ.Αθηνών, της ΕΥ ΖΗΝ Κ-8, του Π.Α.Σ. Αθηνών Κ-8 και του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-8, οι οποίες αγωνίστηκαν στο γήπεδο 5×5 και οι ομάδες Junior των ομάδων ΕΥ ΖΗΝ Κ-12, του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-12 και του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-11, που αγωνίστηκαν στο 11×11. 

Στην συνέχεια διεξήχθησαν οι αγώνες Projunior των ομάδων, ΕΥ ΖΗΝ K-10, του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-10 και του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-09, οι οποίες αγωνίστηκαν στο γήπεδο 5×5 και των Παμπαίδων των ομάδων,  Π.Α.Ε.Ηλιούπολης Κ-14 και του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-14 και Κ-13 που αγωνίστηκαν στο 11x 11. 

Η αυλαία του Τουρνουά έκλεισε με τις αναμετρήσεις των Παίδων των ομάδων, Α.Ο. ΔΙΑΝΑΣ Ηλιούπολης Κ-16, της  Π.Α.Ε. Ηλιούπολης  Κ-16 και του Α.Ο. Βουλιαγμένης Κ-16, με τις 3 ομάδες να παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο δίνοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ