ΠΡΟΕΘΝΙΚΕΣ: Κ14 ΕΠΣ Πειραιά-ΕΠΣΔΑ 2-1 Κ16 ΕΠΣΠ-ΕΠΣΔΑ 1-1

Για την αγωνιστική η Κ14 της ΕΠΣ Πειραιά επικράτησε στο Παντελής Νικολαίδης της αντίστοιχης της ΕΠΣΔΑ ΜΕ 2-1. Σημαντική βελτίωση για την ΕΠΣΔΑ τα παιδιά όμως βρίσκονται σε στάδιο εκπαίδευσης και η εκπαίδευση σε αυτή την ηλικία είναι σημαντικότερη από κάθε αποτέλεσμα !
Τα τέρματα για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού σημείωσαν οι Τουρκομένης 8΄ Βλαχογιάννης 37′. Για λογαριασμό της ΕΠΣΔΑ σκόραρε ο Μουσταφά 31′.
Διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μπαλογιάννης.Βοηθοί: Σπύρος Λουκούμης-Χρήστος Γεωργίου Ζωναράς.Ιατρός αγώνα: Αγγελος Μαρτάκης.

Κ14 ΕΠΣΠ(προπονητής Κώστας Σοφιανός(Συνεργάτες οι Οδυσσέας Γεωργιάδης-Θανάσης Ρούσαλης): Μακούσης,Σουχλάκης(41′ Λάμπρου), Τσιάβος,Αναστασίου, Ζορμπάς,Παναγιωτόπουλος, Βγενόπουλος, Φωτάκης(41’Παπαδημητρίου),Τουρκομένης( 75′ Συρίγος),Ρίζος(54’Κακοκύρης), Βλαχογιάννης(54’Μυλωνάς).
ΠΑΓΚΟΣ: Ευσταθιάδης, Ζαχαρίου,Λίτσης.

Κ14 ΕΠΣΔΑ: Κατερινίτσς,Κόκκινος, Μανουηλίδης, Τσιγκιτζέλας,Λέλλας,Ταμπακάκης,Μουσταφά(53’Πέτρου),Σιδηρόπουλος,Σπυρίδης(53′ Ο.Παροτσίδης), Γ.Παροτσίδης, Ιωσηφίδης.
ΠΑΓΚΟΣ: Καραμπουλάτι,Σέμπρος,Παρίδης,Παναγιωτίδης,Μαρνέρης,Βασίλη.

Κ16 ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΠΣΔΑ 1-1

Μετά από ένα συνασπαστικό παιχνίδι οι προεθνικές ομάδες Κ16 της ΕΠΣ Πειραιά και της Δυτικής Αττικής αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Το τέρμα της ΕΠΣΔΑ που προηγήθηκε στο σκόρ σημείωσε στο 50 ο Εμάνουελ Νόλε.Για την ΕΠΣΠ ο Ελευθέριος Μανουσογιαννάκης 64′.
Διαιτητής Μιχάλης Μπαλογιάννης. Βοηθοί: Χρήστος Γεωργίου Ζωναράς-Σπύρος Λουκούμης(Αθήνας).Ιατρός αγώνα: Αγγελος Μαρτάκης.

Παραβρέθηκαν απο την ΕΠΣΠ ο πρόεδρος Γιάννης Σπάθας, ο Νίκος Παρασκευάκος, ο Αναστάσιος Μαρουλής, ο Ακης Τρύφωνος, ο Λουκάς Κανδύλης, ο Διονύσης Τσαμούρης. Από την ΕΠΣΔΑ η Γιώτα Σακκά, η Δέσποινα Βλαχαντώνη, ο Χρήστος Σοφιανίδης, ο Κώστας Βαλσαράς, απο τις ομάδες ο Χρήστος Αποστολόπουλος(Πυρρίχιου) ο Γιάννης Τσακίρης(Ικάρου) και αρκετοί γονείς των ποδοσφαιριστών.

Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρόκριση !

Τελευταία αγωνιστική

Κόρινθος – Δυτική Αττική

Ανατολική Αττικη – Πειραιάς

Βαθμολογία

Πειραιάς 10

Δυτική Αττική 8

Ανατολική Αττική 8

Κόρινθος 1

Ρεπορτάζ-Φωτο: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ