Οι ακαδημίες του Αστέρα Βάρης δίπλα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ !

Μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία έζησαν τα παιδιά των Ακαδημιών του Αστέρα Βάρης, που χθες βρέθηκαν στο πρώτο φιλικό της Εθνικής στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», κόντρα στην Λιθουανία.

Με Ελληνικές σημαίες αλλά και με τη σημαία της ομάδας «Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ», οι μικροί ποδοσφαιριστές, απο την Κ8 μέχρι και τη Κ14, έκαναν αισθητή την παρουσία τους και συμπαραστάθηκαν στην Εθνική μας και φωνάζοντας ρυθμικά «Ελλάς ολέ ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ».

Τα παιδιά της Ακαδημίας πήγαν στο γήπεδο με τη συνοδεία του Αντιπροέδρου και Υπεύθυνου Ακαδημιών κ. Αντάρτη Ανδρέα και των προπονητών κ.κ. Πανούση Μιχάλη και Τουλγέρογλου Στέλιου.

Τον Ιούνιο, μάλιστα, η Εθνική μας ομάδας θα δώσει εκεί όλα τα παιχνίδια των προκριματικών για το Euro 2024. Ουσιαστικά, θα υποδεχθεί στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία, στις 10 Σεπτεμβρίου το Γιβραλτάρ, στις 16 Οκτωβρίου την Ολλανδία και στις 21 Νοεμβρίου τη Γαλλία.

Ο κ. Αντάρτης Ανδρέας, ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένη Δ. για την ανταπόκριση του στο αίτημα της ομάδας, ώστε τα παιδιά της Ακαδημίας να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα της Εθνικής στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

αδημίας να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα της Εθνικής στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ