Χιτσκοκικό φινάλε! ΕΠΣΑΝΑ-ΕΣΠ Χανιών 1-2

Φινάλε ακατάλληλο για… καρδιακούς ήταν αυτό που έγινε χθες για τις Μικτές ομάδες στο γήπεδο της Ραφήνας.

Δεν κατάφερε η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής να προκριθεί στην οκτάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ενώσεων ποδοσφαιρικών Σωματείων, αφού ηττήθηκε με 2-1 απο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χανίων, στο γήπεδο της Ραφήνας.

Η Μικτή της ΕΠΣΑΝΑ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Αγγ. Δαρδαμάνη στο 4’ από διώξιμο του Νησιούδη. Στο 38’ ήρθε η ισοφάριση, όταν από φάουλ του Γεωργιακάκη και προσπάθεια του Λουπάση ο Νησιούδης με σουτ ισοφάρισε.

Στο 79’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή, με τον Νιαυραδάκη να βγάζει εξαιρετική πάσα στον Ι. Ταπανάρη που πλάσαρε για το 1-2.

Στο 90+8’ η ΕΠΣΑΝΑ είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στα πέναλτι, ο Αθουσάκης ανέτρεψε στον Σιάμο μέσα στη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πασβάντης αλλά ο Σοφιάκης απέκρουσε πέναλτι εντυπωσιακά στέλνοντας την ΕΠΣ Χανιών στους “8” του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ενώσεων ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Διαιτητής: Ασπρογιάννης (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κωτσόπουλος – Κορδολαίμης (Δυτ. Αττικής)

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής (Γιάννης Παπαχρήστου): Κοϊνάς, Τσίρος (56′ Μπουτιούκ), Πασβάντης, Γεννούζης, Μερτύρης (80′ Μπότσαρης), Γκλαβάς, Μουμτζής (56′ Κορκοβίλης), Σιάμος, Ισακ (74′ Ζέκιος), Δαρδαμάνης Αγγ., Μπουραζάνης (56′ Γκιουζέπας).

ΕΠΣ Χανίων (Παναγιώτης Διακάκης): Σοφιάκης, Βέρδος, Ματζοράκης, Λουπάσης (62′ Αθουσάκης), Νησιούδης, Κοντεκάς, Γελασάκης (74′ Σ. Ταπανάρης), Περάκης, Λαΐνας (62′ Νιαυραδάκης), Γεωργιακάκης (89′ Νταμαδάκης), Χαϊδεμενάκης (62′ Ι. Ταπανάρης).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ