Εθνικός: «Σάμπα» με… Σουμπίνιο!

Ο Εθνικός έφερε ξανά στην Ελλάδα τον Σουμπίνιο για να.. χορέψει σάμπα τους αντίπαλους παίκτες!

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά στην πορεία που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009, για λογαριασμό του Εθνικού. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Όμως αν και μετείχε στις καλοκαιρινές προετοιμασίες εντούτοις δεν έπαιξε σε επίσημο ματς και δινόταν κάθε χρόνο δανεικός σε άλλη ομάδα (Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος). Μόλις έληξε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Το 2016 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο από όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου αγωνίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2018 πριν επιστρέψει στη Βραζιλία. Πέρυσι ήρθε ξανά στην Ελλάδα έχοντας μια γεμάτη χρονιά στην Καλαμάτα και πλέον μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Εθνικού.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ